Tier 2 Hero Class in Hearthstone: Hoe speel je de Rogue Class?

Rogues zijn de moordenaars van de Warcraft-wereld. Ze hebben de vechtstijl die gericht is op het omgaan met een onmiddellijke slag met twee dual-wielded dolken tijdens een constant gevecht binnen of buiten. Schurken hebben de stealth-vaardigheden waarmee ze hun aanwezigheid kunnen verbergen om binnen hun vijanden te cirkelen. Ze gebruiken het zodat ze kunnen wachten op de beste kans om hun tegenstander erachter te raken.

Helaas spelen Rogues niet eerlijk. Ze zullen er alles aan doen om te winnen, dus zand gooien en goedkope shots zijn aan de orde. Zelfs Rogues doden hun tegenstander niet meteen. Ze laten graag een bloedende en diepe wond achter die hun tegenstander zal afmaken. Schurken hebben niet alleen gevechtsvaardigheden, maar ze worden ook beschouwd als de meesters van het gif. Ze hebben de neiging om dodelijke mengsels te maken die ze gebruiken om hun wapens te coaten. Over het algemeen zullen de gifstoffen de tegenstander verwonden, maar het kan ook het uitspreken van spreuken belemmeren en hen kreupel maken. De Rogue-klasse in de Hearthstone is Vallera Sanguinar. De meeste spelers kunnen de alternatieve en cosmetische Majev Shadowsong, een ruige held, deblokkeren.

Minions

Goblin Auto-Barber

Het is een uitstekende vroege Minion met een standaard van 3/2 op elke 2 mana. Het helpt om de wapens die Rogues nodig hebben om hun bord te beschermen vroeg te versterken wanneer het spel begint.

SI: 7 Agent

Dit kan de Minion verwijderen, maar het kan ook de Minion aan de kant van het bord laten bij het spelen van de volgende. Als er een munt is, kan deze kaart helpen om in de volgende beurt te spelen en een combo-effect te gebruiken.

Spellen

Terugsteek

Het is een van de nietjes op elk deck van de Rogue. Het is goedkoop en toch inbegrepen in de beste soort. In het vroege spel is verwijdering mogelijk en het is een handige methode om elke combo in te stellen. De speelkaarten met een spell buff-sterkte kunnen zelfs dodelijker zijn. Verwijder de verschillende beschadigingen die kunnen helpen om de tegenstander af te maken en de Minions te verwijderen.

Vermoord

Het komt vaker voor dat problemen in de late game worden verwijderd; het is echter niet zoals de Polymorph of the Mage of de Hex of Shaman, omdat het de Deathrattles niet elimineert. Het is ook een dure kaart. Sabotage is een opwindend alternatief wanneer de speler het hoofd moet bieden aan een klasse die wapens hanteert.

De beste decks van Rogue

Vreemde schurk

Quest Rogue

Deathrattle Rogue

Decklijst van Odd Rogue

1x dodelijk gif

3x SI: 7 Agent

5 Myra's instabiele element

5x Vilespine Slayer

1x Kristallisator

1x Dire Mole

1x Vuurvlieg

1x Glaciale Scherf

1x Zuidoost-deckhand

3x hench-Clan Thug

3x teerkruipers

3x wrede jongeling

3x Void Ripper

5x Cobalt Scalebane

5x Schimmelbestrijder

7x Blazecaller

9x Bakoe de Maaneter

Decklijst voor Quest Rogue

2x voorbereiding

2x schaduwstap

1x The Caverns Below

1x Lab Recruiter

2x waaier van messen

1x Sonya Shadowdancer

2x Elven Minstrel

2x verdwijnen

1x Valeera de Holle

Decklijst voor Deathrattle Rogue

0x rugsteek

0x Voorbereiding

2x Cavern Shinyfinder

2x uithalen

2x sap

3x waaier van messen

3x Necrium-blad

4x Blightnozzle Crawler

4x Kobold Illusionist

5x Necrium-flacon

More posts