Tips for Beginners in Apex Legends

Apex Legends is een van de meest veeleisende Battle Royal-games die er zijn, en als je op zoek bent naar een van de meest populaire online games, geeft deze gids je essentiële tips om je te helpen gedijen in het Apex Legends-universum.

 

Maak kennis met de legendes en hun mogelijkheden

 

Het spel introduceert in totaal 12 karakters met verschillende vaardigheden. Alle personages hebben verschillende speelstijlen, dus als je de vaardigheden van ten minste twee tot vier personages leert kennen, kun je een gevarieerd spelgevoel hebben en kun je begrijpen wat je concurrent kan doen.

 

Gebruik het schietbereik

 

Apex Legends geeft spelers een schietbaanmodus, en deze modus is een essentieel hulpmiddel om je vaardigheden in het spel te verbeteren . Het assortiment stelt spelers in staat om te wennen aan het brede scala aan wapens, doelen, vijanden, zip-lijnen, bepantsering, explosieven, genezingsitems en legendarische items. De modus geeft je ook de kans om met personages te experimenteren, waardoor je de mechanica van verschillende personages leert begrijpen. Deze schietbaan kan elke speler helpen die zijn algehele speelvaardigheid in Apex Legends wil verbeteren.

 

Wennen aan de wapens

 

Nu je weet wat de schietbaan is, kun je deze gebruiken om vertrouwd te raken met alle wapens en voorwerpen. Door vertrouwd te raken met alle vijf de wapensoorten kan een beginner een expert worden. Het leren van het wapenbereik en de schade verbetert het spel van spelers zoals je begrijpt, wat handiger is in gevechten. Het is ook van vitaal belang dat spelers de verschillende bezienswaardigheden onder de knie krijgen door de juiste telescopen op bepaalde wapens te gebruiken; je moet bijvoorbeeld een rode puntvizier gebruiken in gevechten op korte en middellange afstand over een langeafstandshulpstuk. Vat- en voorraadhulpstukken zijn ook van vitaal belang om je spel te verbeteren, omdat ze de terugslag van de wapens kunnen verminderen, waardoor je nauwkeurigheid tijdens intense gevechten verbetert. Elk item varieert tussen gewoon, normaal, episch en legendarisch. Spelers kunnen leren dat het hebben van een epische voorraad in plaats van een gewone voorraad zoveel effectiever kan zijn tijdens gevechten.

 

Een exit-strategie hebben

 

Als je in de strijd springt, worden spelers toegewezen aan een team, of je kunt vrienden uitnodigen. Jij en je team moeten op elkaar afgestemd zijn, maar als de hel losbreekt, is de beste optie om je terug te trekken en te hergroeperen. Deze tactiek kan het team de kans geven om elkaar te genezen na een intens gevecht en geeft je tijd om opnieuw te strategiseren.

 

Blijf nooit stil< /span>

 

Elke Battle Royal-speler zou moeten weten dat stilzitten het ergste is dat je ooit zou kunnen doen. Zorg ervoor dat je altijd beweegt, zelfs als je het gevoel hebt dat je de overhand hebt op je tegenstander. Door te bewegen en rond te springen, wordt je een ontmoedigende tegenstander om neer te halen. Om dit voordeel nog verder te benutten, moet je naar de schietbaan gaan om te leren hoe je de nauwkeurigheid kunt behouden tijdens je manoeuvres. Deze vaardigheid geeft spelers een enorme overhand op tegenstanders tijdens gevechten van dichtbij.

 

Blijf in de cirkel

 

Het is nooit leuk om gedood door de binnensluitende ring, en het is van cruciaal belang om de kaart in de gaten te houden, zodat je weet wanneer je de ring in moet gaan voordat het aftellen op nul staat. Het voorkomt ook dat je een gemakkelijk doelwit wordt voor andere spelers als je in de cirkel probeert te komen.

More posts