Tips om een ​​professionele speler van het spel te worden, Counter-Strike

Ben je een fan van de online game Counter-Strike? Wil je een expert worden, maar heb je geen idee hoe en wanneer te beginnen? Ik weet zeker dat deze tips je zullen helpen om te bereiken wat je wilt. Blijf lezen om meer te weten!

Verbind je leven met het spelen van Counter-Strike

Als je een pro wilt zijn van Counter-Strike, is de eerste tip die we je kunnen geven, om je leven in het spel te zetten. Het kan er ook toe leiden dat je de dingen die in je echte leven gebeuren, misloopt. “Er zijn veel dingen die je zult missen als je pro wilt worden, zoals feestjes, met vrienden zijn en zelfs de mogelijkheid om een ​​vriendin te hebben. Niet alleen is tijd een vereiste, maar je moet ook bekwaam zijn en in een teamomgeving kunnen werken,”, aldus Asger Larsen, een SK Gaming-expert.

Hij voegde er ook aan toe dat talent veel meer nodig is dan tijd. “Het gaat erom hoe getalenteerd je bent voor het spel. Sommige mensen hebben veel tijd nodig om het groot te maken, terwijl anderen het in slechts een paar jaar kunnen regelen. De beste manier om te oefenen om een ​​professionele speler te worden, is door in een competitieve omgeving te spelen tegen mensen op hetzelfde niveau of een niveau boven jou, zodat je iets leert."

Denk dat u de beste en deskundige speler bent

Om een ​​professionele Counter-Strike-gamer te zijn, moet je denken alsof je al een expert bent. Je moet de dingen doen die je niet eens doet voor je eerdere game-ervaring. Zoals Andreas, een van de deskundige spelers van Counter-Strike, zei: "Ga naar lokale LAN-evenementen, wees competitief en woon kleine toernooien online bij." "Alleen door het serieus te nemen, heb je meer kans: vaak zijn het niet de organisaties die jou herkennen, maar de andere spelers."

De beste manier voor nieuwe spelers om zichzelf te bewijzen, is door veel te spelen en lokale LAN-evenementen bij te wonen. Als je laat zien dat je kunt verbeteren en binnen een team kunt werken, is de kans groot dat een beter team je vroeg of laat oppikt,” zei Asger instemmend met het idee van Andreas.

Maak uw vaste schema om te oefenen

De twee Counter-Strike-professionals zeggen dat een regelmatig schema om Counter-Strike online gaming te oefenen net is als het hebben van een fulltime baan. Ze adviseerden dat als je een professionele speler wilt zijn, je elke dag minimaal 5 uur moet spelen. “Voor ons is het vijf dagen per week oefenen, meestal van 17.00 tot 23.00 uur. We besteden deze tijd aan het kijken naar andere tegenstanders en het spelen van oefenwedstrijden tegen andere teams,”, voegde ze eraan toe.

Asger verklaarde ook dat zijn schema altijd zal variëren afhankelijk van de komende evenementen. Hij verklaarde dat “Vorig jaar, toen we oefenden voor Dreamhack Winter 2014, we elke dag rond 17.00 uur zouden beginnen en doorgaan tot ongeveer 02.00 uur. Voor een normale oefensessie zouden we rond 18.00 of 19.00 uur beginnen en doorgaan tot middernacht.”

More posts