Tips om je gameplay een boost te geven bij Dota 2

Voor sommige mensen kan Dota 2 net als de anderen een eenvoudig spel zijn, maar voor anderen is het een zeer moeilijk te begrijpen en complex type online videogame. Het zoeken naar de juiste weg naar de divisie is wat je serieus moet nemen. En als je een Dota 2-speler bent die wil opstaan, maar opstaan ​​is best moeilijk voor je, dan weet ik zeker dat er genoeg werken zijn die je verkeerd hebt uitgevoerd.

Aan de andere kant kennen we bijna allemaal de basisregels en voorschriften van het genoemde spel, maar in termen van het spelen van het spel met de juiste heldenkeuzes, technieken en rollen, zullen velen van ons falen in de dingen die we zouden moeten doen Kiezen. Er zijn veel spelers die dingen uitkiezen waarvan zij denken dat ze gunstig voor hen zijn. Hoewel de voordelen voor u de dingen zijn die u moet volgen, de belangrijkste factor waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de redenen om het te doen. Een van de goede voorbeelden van dit scenario is dat je de kriebels krijgt en je hele teamgenoten proberen hun vijandelijke toren neer te halen.

Dat is ook de reden waarom we een aantal opmerkelijke factoren beoordelen waarvan sommige spelers van Dota 2 zich niet bewust zijn, terwijl sommigen het gewoon niet weten. En als u een type persoon bent die moeite heeft met het verhogen van uw BMR, dan kan het lezen van dit artikel nuttig voor u zijn.

Controleer regelmatig de items van uw tegenstanders

Een van de dingen die de goede speler van Dota 2 scheiden van de betere speler, is dat ze zich bewust zijn van de helden die door hun tegenstanders zijn uitgekozen. Dit kan je het moeilijk maken als je niet weet wie de gekozen helden van je tegenstanders zijn. En het uitvoeren van de vlinder voor je vijand zal nutteloos zijn als ze de Monkey King Bar hebben.

Bepaal waar u moet afdwingen

De meeste kernspelers en ondersteunende spelers plaatsen meestal een onderscheiding op hun voorkeuren en negeren enkele factoren die ertoe leiden dat ze een idee krijgen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de voormalige gezichtsgebieden van de afdeling te controleren voordat u deze plaatst. Door dit te doen, heeft u de informatie over het gebied dat u moet beschermen wanneer u de afdeling al plaatst. Het zal je ook helpen om de mogelijke Roshan-pogingen of vroege ganks te kiezen als je de afdelingen slim gebruikt.

Demontage van de items

Na het beëindigen van de eerste wedstrijd, moet je een moeilijke beslissing nemen bij het kiezen van de items voor de late games. Als je het middelpunt van het spel bent, heb je meteen de verschillende items voor het vroege spel die nutteloos zijn voor de late spellen.

En dit is ook de reden waarom je moet letten op de verschillende items die je kunt gebruiken voor de late games. Veel dingen kunnen worden gedemonteerd die u kunt gebruiken bij het maken van verschillende items. Je kunt bijvoorbeeld de Ring van Basilius ontmantelen en er een Medallion of Courage van maken.

More posts