Tips voor plunderen en landen: Apex Legends

Het plunderings- en landingssysteem van de apex Legends is waarschijnlijk vergelijkbaar met de games van Battle Royale, maar het maakt een verschil in toon.

Spelers hoeven geen drop te leiden.

De derde persoon krijgt altijd een Jumpmaster die de legende kan kiezen. Als de speler een taak krijgt, maar geen verantwoordelijkheid wil, kan de speler de positie verwijderen. Druk op de gevraagde knop terwijl er wordt afgeteld naast het selectiescherm van het personage.

Terwijl wanneer de speler de derde kiest en de Apex-legende automatisch de legende laat kiezen, krijgt de tweede persoon de rol van Jumpmaster.

Bevoorradingsschip

Tijdens de landing op de canyon van de koning, zullen spelers het bevoorradingsschippictogram op de kaart zien. Dit toont de eindbestemming, zodat de spelers correct op hun pad kunnen vallen en vervolgens op de top van het bevoorradingsschip kunnen landen. Dit soort schepen zijn gecertificeerde hoge buitniveaus ter voorbereiding op het hete gevecht. Er zijn geen valschades in de Apex Legends, dus spelers kunnen zich vrij voelen om een ​​hoog wapenniveau te krijgen en onmiddellijk van het schip te springen.

Bovendien moeten spelers er rekening mee houden dat andere tegenstanders ook op hun bevoorradingsschip kunnen landen. Als het te heet wordt, moeten spelers ervoor kiezen om van het schip te springen.

Leer de artikelkleuren

Spelers moeten alle itemkleuren van munitie en zeldzaamheid leren. Op deze manier kan het hen helpen om sneller door gebouwen te bewegen. Zodra ze hun wapens hebben opgepakt, zullen ze de bijbehorende munitie kiezen. Spelers geven meestal prioriteit aan het krijgen van zeldzamere bijlagen.

Dit is een kleurengids die spelers kan helpen:

Artikelkleuren:

Algemeen = Grijs

Zeldzaam = Blauw

Episch = Paars

Legendarisch = Goud/Geel

munitiekleuren:

Jachtgeweerschelpen = Bordeaux/Rood

Lichte Rondes = Lichtbruin/Oranje

Energiemunitie = limoengroen

Zware Rondes = Teal/Blauw

De speler moet oppassen voor enkele voorraadbakken

Willekeurig zijn er verborgen voorraadbakken in de kloof van de koning. Het is een must voor spelers om uit te kijken, zodat ze deze voorraadbakken kunnen vinden. Dit wordt beschreven als een grote en witte cilinder die lijkt op een bak. Deze bakken bevatten items zoals bijlagen, bepantsering, munitie en wapens. Deze items kunnen spelers helpen bij het spelen van het spel. Spelers moeten echter onthouden dat andere spelers ook op zoek zijn naar deze bakken. Dus als de spelers een van deze voorraadbakken hebben gevonden, moeten ze uitkijken voor andere spelers of teams in de buurt.

Spelers moeten sneller bewegen om hun wapens in de holster te houden.

Spelers moeten uitstekend oefenen met het vasthouden van hun wapen, omdat ze niet weten wanneer ze het nodig zullen hebben. Wanneer spelers proberen te ontsnappen in een snelle ontsnapping of in een krimpende cirkel van het gevecht, moeten spelers weten dat het een beetje snelheid nodig heeft om hun wapens te holsteren die hun leven kunnen redden.

Als ze het wapen in de holster houden, moeten ze de Y vasthouden op de Xbox One, op 3 drukken op de pc of de Triangle vasthouden op de PS4.

More posts
12 maart 2022

Dota 2 E-Sports

Esports zijn erg populair tegenwoordig, misschien omdat het de liefde van kinderen en jongeren voor computers en gadgets verklaart. Dota 2 is een van de meest populaire esports die bijna iedereen onli...
Read more