Titanfall References in Apex Legends

Veel fans van Apex Legends hebben een paar Titanfall-referenties opgemerkt tijdens het testen van de nieuwe tactische vaardigheid van Legend Fuse in seizoen 8. Dit kan als een verrassing komen als je geen fervent speler bent, maar de meeste superfans weten dat de Het met kennis gevulde universum dat aanwezig is in Apex Legends was gebaseerd op gebeurtenissen in Titanfall en Titanfall 2.

Het is duidelijk dat de ontwikkelaars van alle drie de games, Respawn Entertainment, genoten hebben van wat ze hebben gemaakt in Titanfall en Titanfall 2, aangezien ze meer dan 30 jaar later veel referenties weer tot leven brachten bij het maken van Apex Legends.

Een diepgaande blik

Alles bij elkaar genomen, bevinden Apex Legends en Titanfall zich in hetzelfde universum. Hierdoor zullen er onvermijdelijk verborgen paaseieren verborgen zijn in de Battle Royale. De makers achter deze eieren blijven deze referenties verbergen omdat fans graag naar deze verborgen juweeltjes zoeken.

Elk seizoen lijkt zijn eigen unieke referenties te brengen, die ervoor zorgen dat deze kleine jachten spannend blijven. We hebben enkele van onze meest geliefde referenties van Titanfall en Titanfall 2 uitgekozen in Apex Legends.

Seizoen zes referentie: Rampart's Graffiti

Rampart staat bekend als de avatar die graffiti uitvoert over World's Edge. Veel fans merkten op dat een van de afbeeldingen van Ramparts graffiti een eerbetoon was aan de belangrijkste antagonist in Titanfall 2, Kuben Blisk. Dit was een schokkende onthulling voor veel fans, aangezien Rampart als vrij zorgeloos en leuk wordt gezien. Velen vroegen zich af waarom ze trouw zou zweren aan Kuben Blisk, die bekend stond als een verachtelijke tiran.

Seizoen Acht Referentie: The New Legend Named Fuse

Hoewel seizoen acht ongelooflijke inhoud bracht, werden fans meteen aangetrokken door de nieuwe legende die de naam Fuse draagt. Vanaf het begin merkten fans meteen de verwijzing naar Titanfall toen ze de tactische vaardigheden van Fuse, de expert van het explosief, verkenden.

Bovendien was een significant verschil tussen de andere Apex Legends en Fuse dat de nieuwe Legend's Knuckle Cluster-vaardigheid een andere geluidswachtrij had in vergelijking met die van andere Legends. Dit werd opgemerkt tijdens de periode waarin de afkoeltimer was verstreken.

Veel fans begonnen Fuse's tactische ready-sound te vergelijken zonder Apex Legends' en kwamen tot de conclusie dat de nieuwe Legend een geluid heeft dat vergelijkbaar is met het geluid van tactisch dat in Titanfall wordt gevonden.

Onze gedachten

Natuurlijk zijn de Titanfall-referenties in Apex Legends ongelooflijk minimaal en betekenen ze niet veel voor de gewone mens. Dat hebben we laten zien in onze twee kleine voorbeelden. In sommige gevallen zou je kunnen beweren dat deze voorbeelden een simpele verwisseling of een interessant toeval zijn. Dit veroorzaakt een enorm debat omdat andere gamers denken dat dit een echte verwijzing is naar de vroegere glorie van Respawn.

More posts