Top 2 helden in DOTA 2

Bij het spelen van een online game zijn verschillende personages, avatars of helden betrokken. Al deze bieden de spelers een uitzonderlijke spelervaring. Een van de beste online games die helden en personages als onderdeel van de gamefuncties gebruiken, is DOTA 2. Deze game was een van de meest boeiende en best beoordeelde games ter wereld. Veel gamers en enthousiastelingen hadden het gekocht vanwege de kwaliteitsfuncties en gameplay. Maar wat DOTA 2 uitzonderlijk maakt, is het gebruik van helden en avatars waarvan de spelers genieten. Daarom zijn hier de tophelden die in DOTA 2 worden gebruikt.

•    Crystal Maiden

Een van de meest verworven en best beoordeelde helden in DOTA 2- the Crystal Maiden. Hoewel het een ondersteuning is, is Crystal Maiden opgenomen in de pool van DOTA 2-helden die als een solide keuze worden beschouwd, vooral voor beginners. Ervaren spelers daarentegen zijn meestal gereserveerd met ondersteunende rollen. Hoewel het bedoeld is om iedereen te helen en rond te rennen, doet het nog steeds zijn rol als monitor en ondersteuning tijdens het spel geweldig. Het kan helpen bij het behalen van de overwinning voor het hele team, want het heeft uitstekende controle en prestaties gedurende het spel.

CM kan zowel een offensieve frontliniejager zijn als een solide steunpilaar omdat het wordt beschouwd als een veelzijdige held. CM heeft een ijskoude kracht die de vijanden vertraagt ​​en verbijstert en een offensieve beweging maakt. Een andere uitstekende vaardigheid die deze held heeft, is de Arcane Aura, waarmee de teamgenoten of bevriende eenheden in het vroege spel kunnen genieten van een verhoogd mana-niveau. Het starten van de score voor weinig kills en massa kan mogelijk zijn in het Freezing Field.

Het beste met:

Lina

Juggernaut

Ursa

Goed met:

Spookmoordenaar

Tempelmoordenaar

Slark

Slecht tegen:

BristleBack

Nyx Assassin

Klokwerk

•    Omniknacht

Een andere effectieve en uitstekende held om te gebruiken bij het spelen van DOTA 2 is Ominiknight. Deze held biedt en dient als poort tussen defensieve en offensieve ondersteuning. Omniknight heeft twee vaardigheden die geweldig zijn om toe te passen bij het spelen van DOTA 2. De eerste is Zuivering. Met deze vaardigheid kan de speler de bondgenoten genezen terwijl hij de schade oplost in het gebied in de buurt waar de vijanden op de loer liggen. Deze fundamentele vaardigheid is ongelooflijk omdat het pure schade aanricht zonder magie of pantserweerstand om de tegenstanders te redden. De tweede vaardigheid van de Omni ridder is de Repel. Deze vaardigheid wordt beschouwd als pure ondersteuning. De held biedt volledige bescherming aan elk bewegend doel. Maar het gebruik van deze vaardigheid vereist voldoende aandacht en voorzorg, want een misklik kan immuun worden voor magie.

Voor ultieme bescherming kan een beschermengel worden opgeroepen door de ridder. Deze beschermengel verleent honderd procent immuniteit tegen de schade aan de held en andere bondgenoten.

Ook kan de passieve vaardigheid van Omni, de Degen Aura, de vijanden verzwakken of vertragen om dichtbij hen te komen. Hiermee is een betere kans om de overwinning te behalen mogelijk.

Het beste met:

Pudge

Huskar

Spookmoordenaar

Slecht tegen:

Oracle

Tovenares

DOTA 2-aanroeper

Goed tegen:

Lifestealer

Spook

Spookmoordenaar

More posts