Top 5 ondersteuningshelden die elke speler nodig heeft

De strijd is begonnen en twee teams willen de Overwatch-wedstrijd winnen. Vervolgens zetten de tankpersonages hun slag en richten ze ernstige schade aan je helden aan.

Plotseling stappen de genezers of ondersteunende helden het veld in en genezen het team. Je bent blij om te zien dat je team in orde is, en de strijd gaat door.

De meeste spelers bevinden zich in dat scenario waarin verwoestende aanvallen je helden op het veld bijna doden. Maar dankzij de supporthelden is je team veilig en klaar om weer te vechten.

Steunhelden houden hun team veilig en in leven. Ze bieden ook essentiële hulpmiddelen die hun team nodig heeft om de wedstrijd te overleven. Bovenal zijn supporthelden altijd betrouwbaar om je winnende voordeel bij je in de buurt te houden.

Hier is de top 5 van de meest opvallende ondersteuningshelden in Overwatch:

Brigitte

Brigitte heeft een uitstekend klein schild dat haar en haar teamgenoten beschermt. Het andere team zou verbaasd zijn bij het zien van haar krachtige vaardigheid - de Shield Bash. Deze vaardigheid verlamt vijanden waardoor ze kwetsbaar worden voor aanvallen.

Brigittes reparatiepakket is ook handig op het slagveld omdat het haar teamgenoten geneest en harnassen biedt aan helden die hun harnas hebben verloren. Ze kan snel bewegen en wapenrusting aanbieden aan helden in de buurt met haar ultieme Rally.

Genade

Een van de geweldige genezers voor beginners is Mercy. Ze gebruikt een staf die kan schakelen tussen schade en genezing. Als een teamgenoot hulp nodig heeft, kan Mercy met de Guardian Angel-vaardigheid naar helden vliegen die hulp nodig hebben.

Mercy heeft ook het geweldige vermogen om dode helden op het veld weer tot leven te wekken. Maar spelers moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van deze vaardigheid.

Waarom?

De vaardigheid heeft een lange afkoelperiode die Mercy kwetsbaar maakt voor elke aanval.

Moira

Moira's indrukwekkende helende vermogens maken voor de meeste spelers een solide keuze als genezer. Moira gebruikt een biotische greep die de dubbele aard van haar kits weerspiegelt. Een van de kits spuit mist die haar teamgenoten op het veld kan genezen. De andere hand put de gezondheid van een vijand uit en laadt haar genezing snel op.

Moira is ook goed in het afvuren van biotische bollen die de vijand kunnen beschadigen of teamgenoten kunnen genezen. Coalescentie is Moira's ultieme middel dat bondgenoten geneest en tegelijkertijd vijanden schaadt.

Zenyatta

Net als Moira is Zenyatta in staat om tegelijkertijd te genezen of schade aan te richten. Zenyatta's Orb of Destruction-aanval brengt ernstige schade toe aan een vijand. Helden met een laag HP kunnen geen partij zijn voor Zenyatta als hij een salvo lichtbollen afvuurt die de vijand in één keer neerhalen.

Ana

Heb je eraan gedacht om je teamgenoten neer te schieten? Nou, Ana is de genezer die dat voor je doet. Met Ana's Biotic Refile kan ze vijanden schade toebrengen en haar teamgenoten genezen.

Dat is niet alles.

De biotische granaat verhoogt teamgenoten die genezing nodig hebben of moet voorkomen dat vijanden worden genezen. Ana gebruikt Sleep Dart om een ​​vijand uit te schakelen. Ana heeft de ultieme Nano Boost die de schade van teamgenoten verhoogt en hen uiteindelijk geneest.

Je bent nu bekend met de top 5 supporthelden in Overwatch! Wie van deze helden is de beste genezer voor jou? Nou, het hangt af van de situatie en het vermogen van elk van de ondersteunende helden.

More posts