Verborgen tips om Fortnite-games te maximaliseren

Houd je van spelen Fortnite op je pc of smartphone? Als dat zo is, dan moet je weten dat onze tips het voor jou eenvoudiger kunnen maken om dit online spel te maximaliseren. Hier zijn enkele tips en trucs die, als je ze opvolgt, echt een enorm verschil kunnen maken in je poging om het hele spel te overleven.

< span style="font-size:12.0pt">Vermijd te veel lawaai

Zorg ervoor dat u geen geluid indien mogelijk. Als een andere gamer in de buurt je detecteert, heeft hij of zij misschien een voorsprong op jou. Kortom, misschien moet je wandelen in plaats van rennen, omdat hardlopen een hard geluid produceert.

Zorg er ook voor dat uw de omgeving is veilig terwijl je verschillende bronnen probeert te bouwen of te verzamelen met behulp van de magische houweel.

< span style="font-size:12.0pt">Koop een koptelefoon

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Als je een voorsprong op andere spelers wilt ervaren, zorg er dan voor dat je genoegen neemt met een goede koptelefoon. Als je in Fortnite-games weet waar andere gamers zich bevinden, kun je ze uitschakelen. Het gebruik van hoogwaardige hoofdtelefoons is namelijk van groot belang.

< span style="font-size:12.0pt">Wees paranoïde

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Als speler moet je actief zijn in het spel. Als je eenmaal een zwak hart hebt, stop dan met het spelen van dit spel. Daarom wil je misschien niet ontspannen, want er is altijd een vijand bij je in de buurt. Ze zijn klaar om op je te richten met hun jachtgeweer. Zodra u een geluid hoort, doe dan niets anders dan wachten.

< span style="font-size:12.0pt">Let goed op de cirkel

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Je moet altijd de cirkel opmerken terwijl deze samentrekt om je op te slokken. Daarom moet u mogelijk elke keuze maken of tactisch handelen. Als de cirkel begon te krimpen, moet je de richting zien. In feite is de prioriteit hier het bereiken van een veilige zone. Zodra je echter ziet dat een andere speler ze kan verslaan, hoef je alleen maar verder te gaan.

< span style="font-size:12.0pt">Betrek zorgvuldigheid

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">In verschillende multiplayer-schietspellen is het doel om te doden. Dit is niet het geval als je Fortnite gaat spelen. Je reden is om te overleven en niet om te doden. Zoals bijvoorbeeld, zelfs als je veel vijanden doodt, kun je verliezen. Wat je moet doen is overleven tot het spel eindigt. Daarom moet u alleen deelnemen als u zeker bent van uw succes.

< span style="font-size:12.0pt">Buiten de lichamen op hun hoede

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Als je iemand eenmaal hebt vermoord, mag je het lichaam nooit onmiddellijk benaderen om de voorwerpen te verzamelen. Je wilt heel voorzichtig te werk gaan, want andere gamers zouden je kunnen verslaan. Bij het plunderen ben je niet het meest vatbaar en vatbaar.

< span style="font-size:12.0pt">Conclusie< /span>

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Zorg ervoor dat je de genoemde stappen volgt bij het spelen van Fortnite. Als je de tips en trucs volgt, kun je dit spel maximaliseren.

More posts
12 maart 2022

Wat is DOTA?

. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege de prachtige graphics, personages en game-exploratie. Wat is een M.O.B.A.? Als je Dota gaat s...
Read more