Verhoog NU je rang in League of Legends!

Heb je problemen met het verhogen van je rang in het spel League of Legends? Maak je geen zorgen, want je bent niet de enige. Andere spelers vinden het moeilijk om door te gaan naar de volgende rang. Aangezien er nu sterkere spelers opduiken in een competitie van legendes, moet je ook je prestaties verbeteren om je rang te verhogen.

Hoe? Simpel, je moet deze gids volgen om je rang in de League of Legends te verhogen.

Voordat ik je de geheimen vertel over het verhogen van je rangschikking, moet je je eerst vertrouwd maken met het rangschikkingssysteem van het spel. Als je een beginnende gamer bent, dan word je in de laagste divisie geplaatst en dat is de bronzen V. Om hoger te komen moet je de juiste MMR-punten in het spel verzamelen.

Hoe verzamelt u die BMR? Dat is eenvoudig. Je moet elk rangspel winnen, waardoor je rang stijgt. Werk je een weg omhoog totdat je uit de bronzen divisie komt en stap in de zilver divisie nadat de zilver divisie het goud is en dan platina totdat je de diamant divisie bereikt.

Maar je moet begrijpen dat elke keer dat je rang stijgt, die van je tegenstander ook moeilijker wordt. Je moet dus je prestaties verbeteren om de hoogste divisie te bereiken, samen met de andere succesvolle spelers die er al zijn.

Om uw prestaties te verbeteren, volgen hier enkele tips die u kunt gebruiken bij het gamen:

Gebruik afdeling

Je hebt meer kans om te winnen als je van die vijand afkomt. Daarom moet u hun positie en beweging kennen. De beste manier om hun bewegingen in beeld te krijgen, is door gebruik te maken van afdelingen. De afdelingen vergroten je visuele vermogen in het spel en je zult vijandige helden kunnen zien in het gebied waar je de afdeling hebt geplant.

Je kunt ook verrassingsaanvallen van de vijanden voorkomen vanwege je afdelingen, waardoor je overlevingskansen toenemen. Je moet strategisch zijn in het planten van die afdelingen, zodat je je visie op de kaart kunt uitbreiden.

Neem een ​​pauze

Elke keer winnen kan onmogelijk worden bewezen. Er zijn kansen dat u verliezen in het spel gaat ervaren. Leer rusten in de gamewereld; als je een losing streak ervaart, neem dan een pauze. Slijp en speel niet totdat je wint, neem een ​​pauze en denk na over hoe je je in-game strategie kunt verbeteren en zo je winkansen kunt vergroten.

Bewustzijn van de meta

Sleutelrollen zijn essentieel in het spel van League of Legends. Juiste rollen kunnen je helpen een spel te winnen. Het selecteren van de juiste kampioen of meta kan vruchtbaar zijn, aangezien metakampioenen jouw hulpmiddel kunnen zijn om het spel te winnen. Je moet kampioenen kiezen volgens de huidige meta zodat je winstpercentage hoger is.

Als je de held kiest waar je je op je gemak voelt, kan dat goed zijn voor het team, maar niet voor het hele spel. Je moet dus de kampioen selecteren die in overeenstemming is met de meta en deze in je voordeel gebruiken om het spel te winnen.

Dit zijn enkele belangrijke hulpmiddelen of tips die u kunt gebruiken om uw rang in de League of Legends te verhogen. Houd altijd deze tips in gedachten, want dit kan u helpen om uit het niveau te komen waarin u zich bevindt.

More posts