WORLD OF WARCRAFT: KLASSIEK

Laatste nieuws van World of Warcraft: Classic

Nadat het spel is uitgebracht, heeft het grote gevolgen voor de spelers met betrekking tot de updates en innovatieve functies.

U als gamer moet weten dat WoW: Classic in fase 1 is. In deze fase hebben ontwikkelaars een Molten Core, Onyxia en Open-world PVP toegevoegd, en deze heeft geen eerfunctie.

p>

Op 15 oktober wordt de Dire Maul Dungeon eerder dan het oorspronkelijke schema vrijgegeven.

In fase 2, medio dit jaar, zul je merken dat er een nieuwe release van nieuwe bazen is. Een daarvan is Kazzak. De PVP-beloningen werden opperste en het Honor-systeem is ontwikkeld.

IS DIT SPEL HET SPELEN WAARD?

Als verslaafde online gamer, absoluut ja. Onlangs heeft WoW: Classic 75 scores ontvangen, omdat het opmerkelijk is geworden tussen alle games. Het geeft je de kans om Azeroth voor de allereerste keer te verkennen.

EEN SOORT 'WOW: CLASSIC'-SERVER DIE JE MOET SPELEN.

Je moet beslissen wat voor soort servers je gaat gebruiken. Deze keer geeft het je twee opties om te kiezen of het PvP of PvE kan zijn. Het kan afhangen van de regio waartoe u behoort. En nadat je hebt gekozen, beslis je vanuit welk rijk je je wilt binden.

Houd er altijd rekening mee dat het zo lang duurt voordat uw wachtrijserver 's avonds gebruikt wordt. Soms kan het 45 minuten tot 1 uur duren. Als je liever speelt, bereid je dan ten minste 30 minuten voor je speelschema voor, vooral 's avonds.

BESTE ADDONS

WoW: Classic beschouwt het misschien als oud, maar het goede nieuws is dat je nog steeds gebruik kunt maken van de updates van de interface met enkele van de nieuwste toeters en bellen van Addon. Deze updates kunnen je meter volgen en hoe je vijanden stierven tijdens het inventarisatieproces. Een andere purist die speelt met een beetje add-on.

BESTE KLASSE EN RACE

Race en klasse zijn moeilijke opties voor jou om uit te kiezen, omdat het enorm afhankelijk wordt van je speelstijl.

KOSTEN VAN AANKOOP VAN DE WOW CLASSIC

Natuurlijk is het gewoon een zo oud wow-klassiek abonnement. U heeft geen extra aankopen nodig. De originele doos is voorzien van een schema abonnement. Als je een beginner bent, kan het $ 15 USD kosten voor maandelijkse aanmelding en activering.

HOE SNEL NIVEAU UPGRADEN?

Om op elk niveau rijk te worden, zijn er veel manieren voor u. Maar een ding dat gegarandeerd is, is het voltooien van het doden van elk monster.

More posts