Waarom Apex Legends Solo's verwijdert

Sinds het begin van de game, lang geleden, hebben spelers erop aangedrongen dat de ontwikkelaars solo's introduceren voor het spel.

Goede spelers waren het zat om hun teamgenoten te moeten dragen, wat er vaak toe leidde dat ze het spel drie-tegen-één wonnen (don maak je geen zorgen, we zien je,) en zwakkere spelers waren ziek van de giftigheid van hun teamgenoten.

Solo's bood een oplossing voor beide partijen en werkte buitengewoon goed. Ondanks de focus op teamspel en Legend-synergie, waren solo's een hit, en iedereen verheugde zich, galoppeerde de zonsondergang in om nog lang en gelukkig te leven.

Behalve nr. Dit is Esports en er zijn geen happy endings.

Ondanks het toevoegen van duo's aan de game als een permanente afspeellijst, hebben de ontwikkelaars solo's verwijderd. Dit liet trio's en duo's exclusief. Zelfs met spelers die pleiten voor de herintroductie van solo's en zelfs een squadronoptie voor vier spelers, heeft Respawn geen krimp gegeven.

Dit is hun voorrecht als game-ontwikkelaars, zeker, ook al duwt het mensen weg van hun spel en in de armen van de concurrentie. Vooral sinds Warzone uitkwam, en nog meer nu Valorant het koninklijke landschap van de strijd overneemt.

Het is echter de reden die een ontwikkelaar op Twitter heeft gegeven die mensen echt op het verkeerde been heeft gezet.

Reageren op oproepen om weer solo's toe te voegen van de professionele speler "PVPX" van Cloud 9, beweerde Josh Medina , "we hebben het al eerder gezegd, maar solo's zijn niet gezond voor het spel."

Nadat PVPX dat had opgevolgd, vroegen ze welke gegevens hen ertoe brachten te geloven dat solo's zelfs niet goed waren voor het spel hoewel de hele gemeenschap ervan genoot, zei Medina verder: "De gegevens die we verzamelen zijn essentieel en je kunt niet uitsluitend op Reddit en Twitter vertrouwen als gegevenspunten lol."

Dit is niet alleen een dubbelzinnig excuus, maar het komt ook erg neerbuigend over. Beweren dat de twee epicentra voor gemeenschapsinteractie rond Apex Legends geen goede referentiepunten zijn voor wat mensen leuk vinden.

Zelfs als de gegevens van de ontwikkelaar waardevoller zijn, is het verbijsterend waarom solo's niet opnieuw worden toegevoegd om de massa te sussen. Het valt te betwijfelen of het de servers te zwaar belast, hoewel het zou kunnen omdat er veel meer individuele games tegelijk zouden zijn, maar het is zeker mogelijk.

Hoe dan ook, het ziet er niet naar uit dat solo's snel terugkomen en blijven hangen, wat jammer is, want Apex Legends was de eerste BR-game die echte first-person shooter-gameplay bood, en op een gegeven moment leek het zelfs een Fortnite-moordenaar te zijn. Sindsdien is het een omhulsel van zijn verleden geworden en in de vergetelheid geraakt.

Die herfst zal nog dieper gaan nu iedereen zich concentreert op Call of Duty Warzone, en zeer binnenkort Valorant gaat naar de beurs en Apex Legends zal zijn laatst overgebleven spelersbestand vaarwel moeten zeggen.

Hopelijk heeft Respawn een strategie in gedachten om dit te bestrijden, maar gezien de houding die het inneemt ten aanzien van solo's, is het twijfelachtig .

More posts
12 maart 2022

COD mobiel

COD mobiel betekent Bellen van dienst mobiel. Dit spel. Je moet weten hoe je deze game moet spelen, zodat je enig idee hebt hoe je deze Call of Duty-mobiel kunt spelen. Hoe speel je dit spel? Eerst mo...
Read more