Waarom G2 worstelt met Rekkles

Rekkles heeft een geschiedenis als profspeler. Hij bestaat al sinds het begin van LOL, maar hij is ook een geweldige bot-laner en is dat het grootste deel van het decennium geweest. Uiteindelijk zat hij vijf jaar op Fnatic, wat hem bevestigde als een consistente en sterke speler.

Echt, hij leek de perfecte match voor G2, hoewel er enige zorgen waren dat hij niet zou passen bij die selectie. Hoewel hij momenteel een hoge KDA heeft in vergelijking met andere spelers in de grote regio's, is er onrust bij G2.

De playoff-run van G2 verliep niet soepel. Sterker nog, het verloor onlangs van de Mad Lions. Bovendien lieten de play-offs de KDA van Rekkles vallen. Na de Spring Split had hij de hoogste KDA voor alle professionele spelers ter wereld, of ze nu in een grote regio waren of niet.

Hierdoor vragen we ons af waarom G2 het nu moeilijk heeft. Het domineerde de splitsing, maar de strijd is prominent aanwezig. Heeft Rekkles niet iets dat G2 nodig heeft, ook al levert hij geweldige prestaties?

We hebben de zaak gekraakt

De hoge KDA-resultaten van Rekkles komen door zijn speelstijl in de backline en zijn vermogen om goed te spelen. Hij neemt zelden risico's en nooit onnodige. Tot nu toe deed die methodische stijl het hem en G2 goed.

Echter, meer teams leren over het concept van G2. Rekkles verbieden was toen zinloos. Hij had meer bekwaamheid en veelzijdigheid, dus hij was een bedreiging, ongeacht wie er tegen hem speelde.

Tijden veranderen echter. G2 vond kracht met zijn identiteit, maar dat betekent dat andere teams nu weten hoe ze het kunnen exploiteren.

Omdat Rekkles een berekende en zorgvuldige aanpak heeft, is hij niet zo'n trekker als andere bot-laners in de competitie. Daarom wordt het grootste deel van het gewicht van het spel op de kapitein gelegd, die vanaf de middenbaan probeert te dragen.

In zekere zin speelde Wunder top laners in de set tegen de Mad Lions om de schade die G2 miste te helpen oplossen. Het was ook een zet om Armuts Gnar tegen te gaan, hoewel de poging mislukte.

Mikyx en Jankos beginnen ook moeizaam aan de play-off. Bovendien schudde Shaulke het vertrouwen van G2 en het kwam nooit meer volledig terug.

Hoewel de selectie van G2 behoorlijk sterk is, lijkt het erop dat ze hun concepten overdenken. Wunder omdat de carry-top laner niet werkte. Counter-picks zijn noodzakelijk, maar G2 zou het team moeten opstellen met als doel om te winnen.

More posts