Waarom is Fortnite zo populair?

Als je nog nooit van Fortnite hebt gehoord, woon je waarschijnlijk ergens op een onbewoond eiland. De online videogame is nog maar een paar jaar oud, maar heeft sinds zijn debuut in 2017 gestaag de videogamemarkt overgenomen. Er zijn drie verschillende spelmodi die bedoeld zijn om een ​​grote verscheidenheid aan gamers aan te spreken. Als je de game nog niet hebt geprobeerd, moet je dat zeker doen! Er is een reden waarom Fortnite zo populair is.

Red de wereld

De eerste modus in Fortnite heet Save the World. Het is een soort dystopisch niveau dat bedoeld is om in teams van maximaal vier personen te spelen. De aarde is plotseling getroffen door een verwoestende storm en er zijn nog maar een paar mensen op de wereld. Je vecht tegen zombiemonsters terwijl je items verdedigt door forten en andere structuren te bouwen. Je kunt beloningen winnen door op missies te gaan terwijl je jezelf voorbereidt op de volgende golf van zombieaanvallen. Het verzamelen van middelen en voorraden is de enige manier om te overleven. Het is behoorlijk intens als je eenmaal aan de slag bent.

Battle Royale

De tweede modus, Battle Royale, is precies zoals het klinkt. Er kunnen maximaal 100 spelers zijn die elkaar tot de dood bevechten totdat er slechts één overeind blijft. De actie begint met parachutespringen op een eiland. Wanneer je landt, is het een race om de beste uitrusting, voorraden en voorzieningen te vinden om je door de strijd heen te helpen. Je kunt alleen vechten of met een klein team, maar je voelt de druk terwijl de map langzaam kleiner en kleiner wordt.

Fortnite Creative

Creatief is de derde modus in Fortnite. Dit forum is meer een freestyle speelstijl omdat je je eigen gevechtsgebieden en werelden creëert. Je kunt de wereld met anderen delen en je eigen regels maken voor wat daar gebeurt. Het is best leuk om te zien wat je kunt bedenken op je eigen persoonlijke eiland.

In Creative kun je desgewenst meerdere eilanden hebben. Bewerkingen doe je via een mobiele telefoon die je personage meekrijgt. Als je een ongestructureerde ervaring wilt, is deze modus iets voor jou.

Fortnite is een extreem populair spel voor alle soorten online spelers. Het lijkt erop dat de makers met alles rekening hebben gehouden bij het maken ervan. Het is een opvallende ster in een zee van gemiddelde games, en het zal zeker niet snel ergens heen gaan.

More posts