Waarom is League of Legends zo giftig?

League of Legends kwam in 2009 onder de aandacht van spelers en heeft sindsdien veel veranderingen ondergaan. Een van de veranderingen die het spel en zijn spelers hebben ondergaan, is een eresysteem. Toen het spel werd gelanceerd, bracht het een aantal trollen en giftige spelers naar voren, en sinds de ontwikkeling ervan heeft de League of Legends-gemeenschap een onuitgesproken systeem gecreëerd.

Het probleem van League of Legends toen het werd gelanceerd, was dat spelers hun frustraties konden uiten en een donkere kant van zichzelf konden laten zien. Spelers die deelnamen aan competities in het spel raakten geconsumeerd en brachten uren door die veranderden in dagen spelen. Het spel nam elk aspect van hun leven in beslag. League of Legends nam plotseling het competitieve karakter van zijn spelers over en maakte ze agressief en gewelddadig.

Het giftige gedrag van agressie en geweld werd niet alleen in het spel maar ook in het echte leven overgebracht. Spelers die geen onderscheid konden maken tussen realiteit en spel, vonden het leven zinloos en ellendig. Hoe hoger een competitie en kampioen, hoe agressiever en giftiger de speler werd. Plots werden spelers verteerd door het bereiken van mijlpalen en het stijgen in niveau in plaats van niet. Elke missie, elk uur dat werd besteed aan het omgaan met andere giftige spelers, droeg alleen maar bij aan het verspreiden van toxiciteit.

De toxiciteit van League of Legends in evenwicht brengen

De beste manier waarop een League of Legends-speler de giftigheid van het spel kan vermijden, is door de tijd die ze online spelen in evenwicht te brengen met hun offline leven. Veel spelers die helemaal opgaan in het spel, merken dat ze de hele dag kunnen spelen; wanneer ze echter echte interactie van mens tot mens kunnen integreren, kan dit de effecten van het spel helpen tegengaan.

Gamers kunnen merken dat ze geconsumeerd worden. Het is belangrijk dat je bij het spelen van League of Legends een stap verwijderd bent en interactie hebt met de echte wereld. Voor de spelers die de trollen zijn, is het belangrijk om de nodige hulp en begeleiding te zoeken. Hoewel League of Legends een spel is met personages en persona's, zijn de mensen die ze besturen echte mensen. Ze voelen, en ze kunnen worden beïnvloed door giftige berichten. Of u nu een team leidt of een lid van een team, houd rekening met de spelers om u heen en de impact die uw woorden en acties hebben. Competitief zijn is prima. Je agressie uiten via je personages is prima, maar op het moment dat je leven en fantasie niet meer kunt scheiden, is League of Legends giftig geworden.

More posts