Wat betekent smurfen?

Smurfen is een veel voorkomende praktijk die wordt uitgevoerd door spelers in verschillende competitieve videogames. Games zoals League of Legends, DOTA, Call of Duty, Counterstrike en Rainbow Six Siege hebben allemaal een cultuur van smurfen binnen hun gemeenschap. De oefening houdt in dat een speler, meestal een hooggeplaatste concurrent op het hoogste niveau, speelt op een tweede account dat van een veel lagere rang en niveau is dan de speler in werkelijkheid is.

Als je dit doet, kan de speler spelen met mensen die ver onder hun niveau van vaardigheid en ervaring liggen. Dit betekent dat ze een gemakkelijk, ontspannend spel willen spelen, in tegenstelling tot de spellen met hoge intensiteit die ze in hun hoofdklasse ervaren.

Hoe smurf ik?

Om te beginnen met smurfen, moet je jezelf eerst afvragen of je moet smurfen.

  • Ben je op een hoog genoeg niveau waar er nieuwe spelers zijn die ver onder je vaardigheid liggen?
  • Heb je moeite om constant goed te presteren en wedstrijden te winnen in de rangschikking?
  • Wordt casual spelen een worsteling?

Als het antwoord op deze vragen ja is, maak dan een smurfenaccount aan.

Om te beginnen moet je een smurfenaccount hebben. Dit gebeurt op twee manieren. Je kunt een nieuw account en een nieuw exemplaar van het spel kopen of maken. Van daaruit moet je je plaatsingsspellen spelen om je rang te krijgen.

Als je je plaatsingsspellen speelt, moet je ervoor zorgen dat je niet zo goed speelt als je normaal doet, anders kom je weer in dezelfde rang terecht als je hoofdaccount. In plaats daarvan moet je proberen doelbewust slecht te spelen. Verlies meer dan je wint en vermijd een hoge kill/death-ratio.

Wees voorzichtig! U moet deze prestaties in evenwicht brengen. Als je duidelijk slecht speelt, kan dit ertoe leiden dat je wordt gerapporteerd voor verdriet en wordt verbannen.

De gemakkelijkere optie is om online een smurfenaccount aan te schaffen. Als je dit doet, is het account al gerangschikt en kun je er meteen in springen.

Smurfenaccounts zijn betaalbaar, snel en gemakkelijk. Als je wilt beginnen met smurfen, is dit de beste optie.

Waarom zou ik smurfen?

Waarom smurfen?

Smurfen heeft veel voordelen.

  • Soms wil je het gewoon rustig aan doen zonder elke game hard te moeten proberen. Tijdens het smurfen vermijd je alle zweterige hooggeplaatste spelers en kun je ontspannen stampen op een paar lage spelers.
  • Als je een smurfenaccount hebt, kun je gerangschikt spelen met vrienden die nieuw zijn in het spel. Bij de meeste competitieve spellen kun je niet spelen met mensen die te ver onder je rang staan. Dit omvat alle vrienden die je zou kunnen introduceren in het spel. Met smurfen kun je met deze vrienden spelen en ze door de gelederen coachen.
  • Met smurfen kun je veel verschillende strategieën uitproberen zonder bang te hoeven zijn je rang te verliezen. Soms willen we experimenteren met hoe we spelen. In plaats van met je hoofd in een gerangschikt spel te springen en te verliezen, kun je oefenen.

Als deze je aanspreken, dan is een smurfenaccount precies wat je nodig hebt.

More posts