Wat gebeurt er met Fortnite?

Fortnite is waarschijnlijk de meest prominente online game in het land op dit moment. De game is constant gegroeid en trok veel gamers aan vanwege de uitzonderlijke missies en graphics.

 

Als nieuweling, je hebt misschien een moeilijke tijd met het spel, maar na verloop van tijd begin je ervan te genieten. Sinds de oprichting heeft het bedrijf consequent $ 2 miljoen aan inkomsten binnengehaald. Het succes wordt voornamelijk toegeschreven aan de toewijding van ontwikkelaars die continu updates toevoegen die inspelen op de wensen van de community.

 

Onlangs heeft het bedrijf is verwikkeld in een controverse die bij veel gamers zorgen heeft gewekt over de toekomst van het spel. Apple heeft de app uit de Apple Store verwijderd met beschuldigingen dat Epic Games de voorwaarden heeft geschonden door onafhankelijke betaalsystemen op te nemen in de nieuwe Fortnite-update.

 

De Apple Store eist een commissie van 30% op alle aankopen die spelers in de games doen. De nieuwe update implementeerde een nieuw betalingssysteem dat het beleid van Apple buitenspel zette. Het resultaat van het handgemeen was de verwijdering van de app in de Apple Store.

 

Ook Google deed hetzelfde en verwijderde de game ook uit de Playstore. Google heeft ook een soortgelijk beleid dat ontwikkelaars ervan weerhoudt hun eigen betalingssystemen te implementeren. Van bedrijven wordt verwacht dat ze een deel van hun verkoop aan Google betalen om hun product op het platform te houden.

 

De verhuizing leidde tot bezorgdheid over de sluiting van het spel. Sinds 2018 hebben sociale media altijd voor controverse gezorgd over het sluiten van verschillende games. Veel van de geruchten worden ingegeven door concurrenten die mensen willen ontmoedigen om de meest populaire spellen uit te proberen. Evenzo werd verwacht dat Fortnite in maart 2020 zou sluiten. Als reactie hierop heeft Epic Games de nieuwe update uitgerold.

 

Dit was de update dat leidde tot het conflict met Apple. In reactie op de acties van Apple heeft Epic een petitie ingediend waarin Apple's monopolie met de Apple Store wordt genoemd. Het beroep zal naar verwachting de beslissing van Apple veranderen door steun te krijgen van wereldwijde spelers die van het spel genieten. Epic Games heeft er bij iedereen op aangedrongen om te helpen bij het ondertekenen van de petitie. Je kunt de petitie openen op de Fortnite-gemeenschappen en de website van Epic Games.

 

Veel mensen suggereren dat de verhuizing was voornamelijk gericht op het provoceren van Apple en niet van Google. Je kunt nooit weten wat er werkelijk achter de schermen gebeurde.

 

Momenteel kan dat niet download de game niet uit de Google Play Store of de App Store, aangezien beide bedrijven de game hebben verwijderd. De verwijdering heeft echter geen invloed op huidige gamers die de game al op hun apparaat hebben geïnstalleerd. Je kunt nog steeds genieten van de game met de nieuwe update, aangezien Apple geen verdere actie heeft ondernomen tegen Epic Games.

 

Hopelijk is het probleem wordt snel opgelost en je kunt zonder onzekerheid van het spel blijven genieten. De verhuizing heeft een aanzienlijke invloed op de inkomsten van Epic Games, omdat nieuwe spelers geen kans hebben om van het spel te genieten. Je kunt alleen maar speculeren dat Epic Games de stap heeft gebruikt om zijn eigen verkoop te stimuleren en te voorkomen dat hij opnieuw de grens van 2 miljoen mist.

 

Help het bedrijf door teken de petitie als je een fan bent die niet wil dat de game snel verdwijnt. Veel succes! Laten we gaan zitten en afwachten wat er daarna gebeurt.

More posts
12 maart 2022

Wat Overwatch goed doet?

Overwatch is de enorm succesvolle competitieve first-person shooter-titel van Blizzard. Het kwam uit in 2016 en veroverde de Esports-wereld stormenderhand, marcheerde naar de hogere regionen van Twitc...
Read more