Wat is Lord Tachanka in Rainbow 6 Siege?

In het Rainbow 6 Siege-spel is er misschien geen agent die meer wordt gekoesterd dan Lord Tachanka. De Russische opera Spetsnaz, die sinds de lancering aanwezig is in Siege, is een soort memeheld geworden, bekend om zijn intimiderende uiterlijk, zware hoofdpantser en slecht geplaatste machinegeweer.

 

Helaas voor Tashanka vertaalde deze schande op internet zich niet in een hoog selectiepercentage. In een spel als Siege, waar behendigheid, beweging en aanpassing essentieel zijn, heeft Tachanka, geworteld op één plek om zijn vertrouwde torentje te trekken, onderaan de populaire massa achtergelaten. Hoewel spelers het idee van Tachanka zeker leuk vinden, wil niemand in het hart van het gevecht van hem afhankelijk zijn.

 

< span style="font-size:12.0pt">Wat is heer Tachanka?

 

Lord Tachanka is een grappige bijnaam die verwijst naar het populaire personage van de verdedigende operator in het tactische militaire spel Rainbow 6 Siege, waarvan veel toegewijden dachten dat het slecht gebouwd en inefficiënt was toen het werd uitgebracht.

 

Tachanka is altijd een leuke operator geweest om te gebruiken in casual games of wedstrijden als je met je vrienden wilt rommelen, maar je ziet hem waarschijnlijk niet uitgekozen door een professionele speler.

 

< span style="font-size:12.0pt">Oorsprong

 

Op 1 december 2015 bracht Ubisoft de videogame Tom Clancy's Rainbow 6 Siege uit. Het karakter van Tachanka is beschikbaar in het spel. Bij de creatie gaven verschillende gamers aan dat Tachanka's potentiële wapenvaardigheden verbeterd en versterkt moesten worden om er een competitief karakter van te maken.

 

< span style="font-size:12.0pt">De Heer wordt officieel herwerkt

 

Veel spelers gebruiken verschillende operators in Rainbow Six Siege. Niemand is echter zo geliefd als Tachanka, of Lord Tachanka, zoals fans hem graag noemen.

 

Een van de oorspronkelijke operators, Tachanka, is een van de beroemdste memes van Siege geworden. Aanvankelijk werd hij als een grap beschouwd. Dit maakte hem inderdaad tot een enorme meme, en Tachanka wordt nu algemeen 'De Heer' genoemd. Deze fase was ironisch omdat Tachanka in werkelijkheid de slechtste operator in het spel was en nog steeds is, met minimale statistieken in keuze en succes tijdens competities.

 

Ubisoft heeft eindelijk een nieuw ontwerp onthuld om de meme-verdediger weer in de schijnwerpers te krijgen. Tachanka is momenteel de minst gebruikte operator in het spel met een duidelijk gemiddelde uitrusting en een nutteloos apparaat op de vernietigbare lay-outs van Siege.

 

Omdat Tachanka zijn wapen op één plaats houdt, is het voor aanvallers te gemakkelijk om zijn locatie te kennen. Daarom kunnen ze hem van onderaf vernietigen, of een nieuwe zichtlijn initiëren door een zwakke muur. Hoewel je in het spel wat stiekeme tactieken kunt gebruiken, wordt Tachanka bijna nooit geselecteerd door professionele spelers.

 

De herwerking behoudt de stijlvolle en algemene beschermende functie van Tachanka, maar zou het veel effectiever moeten maken. Het lijkt erop dat Ubisoft Tachanka kan helpen door van zijn beroemde permanente machinegeweer zijn primaire wapen te maken. De DP-28 kan nu worden uitgerust met accessoires zoals vizieren. Het herontwerp van Tachanka omvatte ook een raketwerper, die brandgevaarlijke sessies in brand kan steken.

 

< span style="font-size:12.0pt">Laatste gedachten

 

Tachanka is de laagst beoordeelde operator in Rainbow 6 Siege en de meest bekende gebruiker. Als vechter is hij meestal ineffectief. Maar als meme wordt hij gewaardeerd.

 

Elke speler die Lord Tachanka in het spel gebruikt, mag een snelle dood verwachten. Tachanka gebruikt een vast inzetbaar RP-46 Degtyaryov machinegeweer. Verschillende spelers beschouwen dit wapen als uiterst verdacht en onevenwichtig. Ook zou het gebruik van dat wapen ervoor zorgen dat een speler regelmatig sterft door vijandige gamers.

More posts