Wat is Map Control en hoe benut u de voordelen ervan?

Als je een speler bent van het online spel Counter-Strike, weet ik dat je meestal verschillende soorten spelmodi hebt en vaststelt dat geen van deze effectief werkt. Het is noch je doel, noch je medespelers, je hebt de neiging om het spel te verliezen zonder de redenen te kennen, en het geeft je het gevoel van verstikking. In de echte wereld is dat omdat je niet de volledige controle over het spel hebt, en je bent gewoon te slim af en weggespeeld. Het gaat niet alleen om de dingen die je verkeerd hebt gedaan. Het gaat allemaal om de dingen die ze goed hebben gemaakt. Counter-Strike is een spel dat wordt gekenmerkt als zowel een strategisch als een schietspel. En aan het einde moet elk team kiezen tussen "A" en "B", en andere teams hebben de 50 tot 50 gokkans waarop ze zullen kiezen, het feit over hoe het werd uitgevoerd en hoe onbeperkt het aantal van de mogelijkheden is.

Een van de belangrijkste voordelen die jij en je medespelers kunnen hebben, is de vaardigheid om de beslissing van je tegenstanders te bepalen. Als je de controle op de kaart hebt, kun je de besluitvorming van je team overtuigen en heb je de controle over elk resultaat van het spel.

Controle over de kaart is het probleem van de twee tegengestelde teams. En deze teams zullen proberen de volledige controle over de kaart te krijgen voordat de andere het krijgt. Kaartcontrole is belangrijk in termen van efficiënte terroristische aanvallen en sterkere CT-verdediging. In termen van zijn normale vorm stelt kaartbesturing elk team in staat om wat informatie te krijgen over de plannen van het andere team. Het kan ook de mogelijke bewegingen van de tegenstanders beperken. In termen van CT, zal het onder uw controle brengen van uw kaart de prestaties van verschillende technieken wegnemen.

Bijvoorbeeld, o inferno, als je een Bana-auto hebt, hebben de terroristen niet het idee om in de hele Banana bij B te zijn zonder een gevecht tussen de spelers. Dit verkleint de mogelijkheden van T. als je je kaart beter kunt beheersen, kun je hun aankomende technieken voorspellen. Vanwege de patronen van verschillende competitieve kaarten, moet de CT, om informatie te krijgen, agressief in de betwiste zones zijn. In termen van de cachekaart, die meestal de meest evenwichtige kaart wordt genoemd die je bij Counter-Strike kunt zien, zijn er verschillende betwiste zones.

Stel dat je een speler van Counter-Strike bent, die de site van A verdedigt. Vervolgens bepaalt een van je teamgenoten een Terrorist van Main B terwijl hij zijn rug naar zijn gebied draait. Op de site van A heb je net de Main A weggedaan en hoorde je geen voetstappen meer. De Mid Garage wordt ook verwijderd zonder het gebruik van versterkte spelers.

Ik hoop dat je begrijpt wat kaartbesturing en de voordelen ervan zijn.

More posts