Wat is er nodig om de beste Counter Strike: GO-speler te zijn?

Bij het spelen van CS:GO moeten spelers toernooien winnen. Iemand die een grote bijdrage levert aan het helpen van het team om hun doel te bereiken, wordt echter als de beste beschouwd. Dus, hoe kunnen we het bepalen? Is het meetbaar?

Hoewel het publiek het aantal kills en de kill-ratio van de speler duidelijk kan zien, gebruikt CS:GO nog steeds een statistische analyse om de beste te bepalen. Het somt alle gegevenspunten op die hij krijgt, zoals de gemiddelde schade per ronde (ADR) en het aantal doden per ronde (KPR). Afgezien van deze tarieven, moet hij ook enkele kwaliteiten verwerven waardoor hij ver van het echte doel van het spel zal gaan.

Oefening baart kunst.

Aangezien Counterstrike: GO een van de moeilijk te spelen multiplayer-games is, moet iedereen die de wereld wil verkennen hard werken om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Zelfs de beste spelers waren niet in staat om de ommekeer van het spel van de ene op de andere dag te krijgen. Dat betekent dat je veel moet spelen en sneller moet bewegen.

Bestudeer de instellingen.

Omdat je een beginner bent, zijn de instellingen het eerste dat je onder de knie moet krijgen. Ontdek hoe u de instellingen voor bediening, audio en video voor u kunt laten werken, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken. Zorg ervoor dat ze werken volgens uw persoonlijke voorkeuren en dat ze perfect passen bij de huidige hardware die u gebruikt. Je moet snel spelen in de game, dus je moet ervoor zorgen dat het apparaat een hogere tick rate aankan, namelijk 64 frames per seconde.

Begin met de deathmatch.

Als je oefent, is het aan te raden om te beginnen vanuit een spelmodus die nog geen doel heeft, en dat is deathmatch. Hierdoor hoef je niet door de rondes te gaan of geld uit te geven. Bovendien is er geen downtime wanneer je wordt gedood in het spel. Het is een uitstekende manier om te leren hoe de verschillende wapens werken. Het leert je misschien niet de beste tactieken, maar het is in ieder geval een goed startpunt om je eerst op de basisvuurwapens te concentreren.

Probeer doelkaarten.

Hoewel niet alle spelers deze stijl op dit moment lijken te gebruiken, konden we de hulp aan beginners niet onderschatten. Hiermee kunt u uw geweerdoel oefenen om u te helpen een perfecte nauwkeurigheid te bereiken. Richtkaarten zijn ook ontworpen om spelers in staat te stellen geweerschoten te leren, aangezien dit meestal wordt gebruikt bij CS-wedstrijden.

More posts