Wat te verwachten van het nieuwe Rainbow Six Siege-seizoen?

Het derde Rainbow Six Siege-seizoen, Crystal Guard, is aangebroken en dat is wat alle fans wilden. Dit seizoen brengt grote veranderingen met zich mee in de manier waarop je het spel kunt spelen, en het biedt gebruikers nieuwe manieren om ervan te genieten. Ontwikkelaars moeten dat doen om de zaken fris te houden en meer spelers aan te trekken.

Rainbow Six Siege was niet zo populair toen het voor het eerst werd uitgebracht. Gelukkig begonnen elke dag meer mensen dit spel te spelen, en het heeft nu een uitstekende community die elke dag werkt om het spel beter te maken.

Als je een speler bent die het leuk vindt om gerangschikte games te spelen en je elo te vergroten, moet je op de hoogte zijn van de komende veranderingen. Als u ze niet kent, kunt u tonnen overeenkomsten verliezen aan mensen die alle bewerkingen al hebben bestudeerd.

Duik op deze pagina om een ​​algemeen overzicht te krijgen van wat je kunt verwachten van dit nieuwe Rainbow Six Siege-seizoen!

Kaart herwerkt

Dit is een van de grootste veranderingen die Crystal Guard aan Rainbow Six brengt. Clubhuis, Coastline en Bank krijgen een update voor dit nieuwe seizoen. Dat betekent dat ze volledig zijn herbouwd.

Deze wijzigingen omvatten het toevoegen van nieuwe locaties aan elk van hen en het blokkeren van anderen om oneerlijke vuurgevechten te stoppen. Dat is het geval bij de EXT Back Alley in Bank. Ook de kasten in de 1F geldautomaten zijn van deze kaart verwijderd. Dit laat ons zien dat het ontwikkelteam zich erop toelegt om er een eerlijk spel voor iedereen van te maken.

Kustlijn onderging soortgelijke veranderingen. Het is echter belangrijk om te weten dat spelers nu de buitenmuur van de 2F VIP Lounge kunnen doorbreken. Dat stelt je in staat om vanaf de DJ Booth te abseilen. Clubhuis heeft twee bomlocaties toegevoegd in de 1F-bar.

OSA

Kaarten zijn niet het enige nieuwe in Crystal Guard. Dit nieuwe seizoen brengt ons OSA, een nieuwe aanvaller voor de selectie van de game. OSA heeft uitstekende vaardigheden en eigenschappen die haar de moeite waard maken om te kiezen. Een van die kenmerken is het transparante kogelvrije schild.

Saldowijzigingen 

Over aanvallers gesproken, het balansteam wilde enkele wijzigingen aanbrengen om het spel interessant te houden.

Een daarvan is een Twitch-bewerking die ervoor zorgt dat ze in de voorbereidingsfase een standaarddrone bestuurt. Afgezien daarvan zijn er enkele andere wijzigingen met betrekking tot de Mute's Signal Disruptor en de IQ's Electronics Detector.

Tegenstanders hebben nu een randverlichting zodat je ze gemakkelijker kunt herkennen. Crystal Guard geeft ons ook enkele pantserwisselingen. Het pantser van de operator is nu vervangen door gezondheid, dus houd daar rekening mee als je jezelf beschermt. Er zijn ook veel wapenliefhebbers en nerfs.

Meer skins!

Zoals iedereen gewend is, zijn er nieuwe seizoensskins voor je wapens. Zorg ervoor dat je degene die je leuk vindt, beter krijgt!

Afronden

Nu je dit leest, heb je een algemeen idee van wat je kunt verwachten van dit nieuwe Rainbow Six Siege-seizoen. Iedereen is enthousiast over Crystal Guard. Nu het er is, kunnen we er alleen nog maar zo goed mogelijk van genieten.

More posts