Wat u moet doen als u aan de top van League of Legends wilt blijven

Ben je geneigd om boos te worden tijdens het spelen van League of Legends? Of ben jij die speler die altijd bang is om zijn vijanden te naderen? Nou, als je een van deze houdingen bezit, dan ben je niet de beste persoon om het spel te spelen. Kantelen is het ergste dat een speler kan doen terwijl het spel draait. Weet je dat je strategieën en controle beïnvloed worden door je emotie? Soms is het cruciaal om een ​​pauze te nemen wanneer je hart klopt en je te intens bent om je karakter te beheersen.

Er is geen reden om tijdens het spel te kantelen. Denk allereerst aan de impact die het heeft op uw technieken. Kun jij op de juiste manier denken en een betere strategie bedenken? Je zult merken dat kantelen het spel alleen maar erger maakt. Het zal je focus uit het spel halen en je in plaats daarvan opeten! Probeer kalm te worden of neem een ​​pauze als dat nodig is. Als je ziet dat je al twee opeenvolgende games aan het verliezen bent, dan is het tijd om te gaan zitten en te ontspannen voordat je weer aan een nieuwe gameplay begint.

Heb je geprobeerd je herhalingen direct na je wedstrijd te bekijken? Zo niet, dan moet je het eens proberen! Gelukkig heeft de ontwikkelaar van LoL een replay-systeem uitgebracht waar je de vorige game kunt bekijken. Het zal u helpen uw fouten te ontdekken, zodat u een idee krijgt hoe u deze kunt corrigeren. Maar als je denkt dat je het goed hebt gedaan en je hebt nog steeds gefaald, dan kun je een betere strategie bedenken om je trucs aan te passen. En dat zal je een les leren om niet dezelfde fout te herhalen. Bedenk wat je anders had kunnen doen als je weer in dezelfde situatie zat.

Zorg dat je niet doodgaat! Dat betekent dat je niet moet wachten tot je gezondheid laag is voordat je een nieuwe strategie gaat bedenken. Je mag de actie van de vijanden niet inschatten, maar je hebt nog steeds de mogelijkheid om een ​​veiligere manier te creëren om je vijand te misleiden. Houd in gedachten dat in leven blijven beter is dan het doden van de tegenstanders, vooral als je een lage gezondheid hebt.

Het vereist inspanning en implementatie van deze tips om hoger op de ranglijst te komen. Als je serieus genoeg bent om je statistieken een boost te geven, blijf dan de mechanica leren, focus en oefen!

More posts
12 maart 2022

Wat Overwatch goed doet?

Overwatch is de enorm succesvolle competitieve first-person shooter-titel van Blizzard. Het kwam uit in 2016 en veroverde de Esports-wereld stormenderhand, marcheerde naar de hogere regionen van Twitc...
Read more