Wat zijn de beste VALORANT-agenten?

De meta wordt vers gehouden dankzij de regelmatige toevoeging van nieuwe agenten. Het is essentieel om een ​​VALORANT-agent te kiezen die je met de juiste tools zal uitrusten en het mogelijk maakt om in rang binnen het spel te stijgen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Wat is de methodologie achter het vinden van de beste VALORANT-agenten?

 

Alle informatie over de VALORANT-agenten is gebaseerd op het volgende:

 

  • Feedback wordt gegeven door meerdere spelers met verschillende vaardigheden, evenals onderzoek en persoonlijke ervaring
  • De synergie van een agent en hoe deze werkt in staat om samen met anderen te spelen
  • De verwachte meta die is gebaseerd op reeds gepopulariseerde synergie
  • Gebaseerd op de overall van de agent levensvatbaarheid en bruikbaarheid tijdens de wedstrijd van de cursus

 

< span style="font-size:12.0pt">Overtreding

 

Deze Agent was een standaardontwerp en werd als sterk beschouwd tijdens de recente VALORANT-toernooien. De belangrijkste reden kan worden gekoppeld aan zijn vermogen om door muren te gaan. Als u Breach kiest, krijgt u de mogelijkheid om te bunkeren zonder zichtlijn. Dit zorgt voor een knock-up en verdoving. Al deze functies, evenals zijn terreinomzeilingsuitrusting, maken hem tot een waardevolle aanwinst. Hij wordt gemakkelijk gezien als een van de beste VALORANT-agenten.

 

< span style="font-size:12.0pt">Cypher

 

Cypher is de perfecte VALORANT Agent als je het spel met een langzame speelstijl wilt spelen. Hij heeft een vrij statische kit die goed werkt in deze speelomstandigheden. Zijn uitzonderlijke vaardigheden worden verbeterd in combinatie met Sova. Hij is van onschatbare waarde geworden dankzij zijn kansen om de ogen en oren van de wedstrijd te zijn. Bovendien heeft hij het vermogen om zijn team een ​​aanzienlijke voorsprong te geven. Dit komt door de combinatie van zijn Spy Cam en struikelkabels, die de potentie hebben om tegenstanders ernstig te beschadigen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Killjoy

 

Killjoy is een statische kampioen wiens focus voornamelijk ligt op het afsluiten van een gebied en ervoor zorgen dat het veilig is. Haar aanvallende vaardigheden zijn zwakker dan haar verdediging, maar deze kwaliteit lijkt haar algehele prestaties niet te belemmeren. Een probleem met haar set-up is echter haar Turret. Desalniettemin wordt deze negatieve eigenschap gecompenseerd door haar Alarmbot en Ultimate, die krachtig zijn en gemakkelijk kunnen frustreren.

 

< span style="font-size:12.0pt">Phoenix

 

Hij wordt gezien als een nietje in CS- en CS: GO-spelers. Dit komt voornamelijk door een kit die hem functies biedt zoals granaat en flashbang. Bovendien heeft hij ook de mogelijkheid om in feite een tweede leven te krijgen. Bovendien is hij uitgerust om agressief te spelen en kan hij helpen bij het openen van een route naar zijn team voordat hij terugkeert naar waar hij was. Om nog maar te zwijgen over zijn ongelooflijke vermogen om zichzelf in stand te houden.

 

< span style="font-size:12.0pt">Salie

 

Sage is veel minder agressief dan andere agenten zoals Breach of Phoenix. Toch kan ze nog steeds ongelooflijk goed presteren. De buitengewone kwaliteiten die ze bezit, maken haar van onschatbare waarde voor elk team. Dit is voornamelijk te wijten aan verschillende factoren, zoals haar vermogen om neergehaalde spelers weer tot leven te brengen en de ondersteuning die ze haar team biedt. Het is ook bewezen dat haar ijsveld ongelooflijk is voor zonering en het kopen van tijd. Al deze vaardigheden maken haar een van de beste VALORANT-agenten.

More posts