Wat zijn de moeilijkste trucs van Rock League?

Om van elk spel te kunnen genieten, moet je de basismechanismen van dat spel kennen, zoals verdedigen, dribbelen, snelheid, reactietijd, schoten maken en nog veel meer. Dit is niet anders dan de aanpak die je moet volgen bij het leren spelen van Rock League.

 

Als je echter je overwinningen en ranking wilt verhogen, moet je nieuwe mechanica gebruiken die indrukwekkender is. Deze mechanica zijn ingewikkelder dan de gewone mechanica die in het spel wordt aangeboden, waardoor er meer oefening nodig is om deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Desalniettemin zijn deze mechanismen het werk dat nodig is om het effectief uit te voeren meer dan waard. Deze vaardigheden kunnen je helpen omhoog te klimmen in de rangen in het spel en zijn een indrukwekkende zet om te pronken met je vrienden. Hier zijn enkele van de meest uitdagende trucs op Rock League.

 

< span style="font-size:12.0pt">Musty-Flick (moeilijkheidsgraad 8/10)

 

Musty-Flick is vernoemd naar de bekende Rocket League-speler en Youtuber "Musty" die deze specifieke versie van de film ontdekte. Hoewel het er eenvoudig uitziet, vereist deze techniek veel training en nauwkeurigheid. Wanneer de bal op je dak wordt gepresenteerd, moet je één keer springen en meteen je neus naar beneden halen.

 

Een van de beste flicks die kan worden gemaakt, wordt bereikt wanneer de backflip op het juiste moment wordt geactiveerd. Wanneer deze truc is voltooid, behaal je meestal een doelpunt en een directe reactie van je tegenstanders in de tekstchat. Je rang wordt verhoogd en je krijgt aanzienlijk opscheppen.

 

< span style="font-size:12.0pt">J-Walk (moeilijkheidsgraad 8/10)

 

Net als de dansbeweging, kan de "J-Walk" lijken alsof je een beetje danst. Zorg ervoor dat de auto na een diagonale salto de grond aan de zijkant raakt en de voorwielen voorliggen. Zodra dit is voltooid, moet je een tornado-spinner gebruiken en naar het andere voorwiel gaan, in de tegenovergestelde richting. De auto moet heen en weer zwaaien omdat er maar twee wielen op de grond staan. Deze truc is een uitdaging, omdat de timing krap is.

 

Wees niet ontmoedigd als het u niet lijkt te lukken. De techniek is nauwelijks gebruikt vanwege de moeilijkheid in de timing. Het is echter het proberen waard. Een J-Walk dribbel mag niet worden verwacht of gelezen door een tegenstander.

 

< span style="font-size:12.0pt">Plafond shuffle (moeilijkheidsgraad 11/10)

 

De beste manier om een ​​'Ceiling Shuffle' te beschrijven, is door aan zoiets als een 'J-Walk' te denken. zijn op het plafond geplaatst. Op het eerste gezicht is dit een beetje hoe de truc eruit ziet. Maar de "Ceiling Shuffle" aannemen is mechanisch anders.

 

De auto is achtergelaten in een vrij onstabiele situatie. Dit komt door de aanwezigheid van slechts drie wielen. Deze voorwaarde is te verkrijgen door gebruik te maken van de stuurknuppel. Je moet deze stick in het juiste ritme bewegen terwijl je hem heen en weer beweegt. Dit zorgt ervoor dat de auto langer aan het plafond blijft plakken. Dit kan zonder een boost-effect. Vanwege de gecompliceerde mechanica achter de "Ceiling Shuffle", wordt deze truc meestal alleen geprobeerd om te lachen.

 

Terwijl je Rock League blijft spelen, kun je deze trucs gebruiken of je eigen trucjes verzinnen!

More posts