Wat zijn gilden in Dota 2?

Dota 2 is een online videogame waarin je het opneemt tegen andere spelers in een online arena. Games spelen is voor velen een leuke periode, maar wat zou dit nog beter kunnen maken? Beloningen verdienen! Veel games bieden beloningen voor het voltooien van bepaalde uitdagingen en niveaus.

 

Dota 2 is een spel dat gilden aanbiedt. Het doel van gilden is om verschillende spelers een methode te bieden om samen te komen, contracten af ​​te ronden en Battle Points en Guild Points te verdienen. Het is een functie waar veel mensen aan deelnemen en genieten. Als één ding duidelijk is, dan is het wel dat Gilden er zijn om te blijven. Blijf lezen om alles te weten te komen over gilden en hoe je er het beste van kunt maken.

 

< span style="font-size:12.0pt">Wat is een gilde?

 

Spelers kunnen gilden vormen om te socializen en toegang te krijgen tot extra beloningen. Een gilde kan alleen worden gemaakt door Dota Plus-leden, maar alle spelers kunnen eraan deelnemen. Elke gilde heeft een unieke naam, tag en profielfoto. Deze zijn te zien in de lobby's en scoreborden. Gilden kunnen maximaal 50 spelers bevatten en worden automatisch ontbonden wanneer de laatste speler het spel verlaat.

 

 Er zijn momenteel meer dan 300.000 gilden gemaakt. Je kunt nieuwe gilden op hoog niveau vinden om je bij aan te sluiten. U kunt dit doen door uw rang, openbare toegang en een ledenaantal onder de 50 te integreren.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hoe werken gilden?

 

Gilden werken met het gebruik van punten. Elke week wordt er een score gegeven op het leaderboard van de topspelers. Je rang wordt bepaald door je gildepunten. Dit bepaalt de wekelijkse beloningen van shards. Speciale voordelen worden ook gegeven aan gildeleden. Je kunt het dubbele aantal punten verdienen als je een Dota Plus-speler bent. Bestaande gildepunten nemen wekelijks af met een bepaald percentage. Dit gebeurt zodat nieuwe gilden bestaande gilden kunnen inhalen. Nieuwe gilden moeten echter nog steeds hard werken, aangezien de bestaande gildepunten niet volledig verdwijnen, waardoor ze nog steeds de kans krijgen om de leiders te zijn.

 

Hoe verdien je punten? Punten kunnen worden verdiend door:

 

  • Games spelen binnen het gilde. Je krijgt meer punten als je speelt met mensen die guildmates zijn.
  • Voltooi de gildetaken en uitdagingen aan jou gegeven.

 

< span style="font-size:12.0pt">Wat zijn gildecontracten?

 

Een gildecontract is een zoektocht waaraan spelers kunnen deelnemen en die kunnen voltooien om punten en scherven te verdienen. Elke speler krijgt één contract per dag; Dota Plus-spelers krijgen dagelijks twee deals. Ook de moeilijkheidsgraad van de contracten varieert. Ze worden beoordeeld van niveau één tot drie, waarbij drie het moeilijkst is. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer beloningen je gaat ontvangen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Het komt erop neer

 

Gilden zijn ingesteld om spelers te stimuleren tijdens hun online spelsessies. Er zijn verschillende manieren om te profiteren van gilden in Dota 2. Haal het meeste uit je spelsessie en verdien beloningen voor plezier. Het is tijd om je Dota 2-voortgang naar een hoger niveau te tillen.

More posts