Welke factie moet ik kiezen in World of Warcraft

Als het gaat om het kiezen van een kant van een videogame, kan dit een zeer moeilijke taak zijn. Er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden, niet alleen of u de held of de schurk wilt zijn. World of Warfare is een ander spel waarin je je factie moet kiezen. Kies verstandig, want dit kan je lot bepalen!

 

< span style="font-size:12.0pt">Een factie kiezen

 

Het kiezen van je factie is een zeer belangrijke taak. Het beïnvloedt je algehele spelerservaring, dus je wilt er zeker van zijn dat je verstandig kiest. World of Warfare (WoW) heeft slechts twee facties; daarom zou uw beslissing niet moeilijk moeten zijn. Ze zijn zo'n belangrijke factor omdat ze het hele spel gaan beïnvloeden. De facties vormen je spel en bepalen wat je verhaallijn zal zijn voor de rest van het spel.

 

De twee facties zijn Alliance en Horde. Het ontwerp van deze groepen is vrij eenvoudig, maar de uitvoering ervan is erg ingewikkeld. Alliance kan worden beschouwd als de 'good guys'. Deze spelers willen van de kwade krachten van Azeroth af en zichzelf beschermen tegen eventuele bedreigingen. Horde-leden kunnen worden geassocieerd met geweld en oorlogvoering. Zij zijn absoluut de antiheldenfactie. Deze groepen moeten hun weg zien te vinden in het conflict dat zich in Azeroth afspeelt.

 

Er is meer bij deze groepen dan of je de goede of de slechterik wilt zijn. Bepaalde klassen en rassen kunnen zich maar bij één factie aansluiten.

 

< span style="font-size:12.0pt">Alliantie

 

Deze factie is de betere optie voor spelers die zich richten op het vechten tegen anderen met een gevoel voor orde en het wissen van de eindspelgegevens. Dit is gemakkelijker als je deel uitmaakt van Alliance, maar het is niet onmogelijk voor Horde-leden.

 

De hoofdklasse die Alliance definieert, is de Paladin. Paladins worden gedefinieerd door balans. Ze hebben krachtige zegeningen, en om deze reden worden ze als wenselijke partners beschouwd.

 

Alliantie-spelers stijgen ook het snelst. Dit komt door factoren zoals gidszones, speurtochten, plotten en andere factoren.

 

De twee belangrijkste hubs van Alliance zijn Stormwind en Ironforge. Stormwind is de menselijke hoofdstad en Ironforge is de dwergenhoofdstad. Deze zorgen voor een meer structurele, verfijnde, pure en industriële esthetiek.

 

< span style="font-size:12.0pt">Horde

 

Horde wordt beschouwd als een meer invloedrijke factie vanwege de zoekervaring en entertainmentfactor. Het is de meer aanlokkelijke groep vanwege zijn gevoel voor geweld en duisternis.

 

De Shaman-klasse definieert de Horde-factie. De Shaman is ook een vrij evenwichtige klasse. Ze zijn onafhankelijk en bieden plezier aan feestjes.

 

Horde heeft de belangrijkste hubs Orgrimmar, de Orc-hoofdstad en de Undercity. De Orc-hoofdstad fungeert als een trollenbastion en de Undercity is de grimmige plek van de ondoden. Dit heeft een donkerdere, sombere en serieuzere esthetiek.

BuyBoosting.com | WoW Klassiek boosten | WoW Boost

 

< span style="font-size:12.0pt">Het komt erop neer

 

Uiteindelijk moet je de factie kiezen die je een groter gevoel van plezier zal geven. Het is een persoonlijke keuze op basis van de gewenste uitkomst van het spel. Een ding dat

zou handig zijn als al je vrienden in dezelfde factie zitten. Dit komt omdat de communicatie tussen groepen beperkt is. Aan het eind van de dag is dit een sociale activiteit waarvan je wilt genieten met je vrienden.

More posts