Welke granaten zijn er in CSGO - Flashbangs

Counter-Strike Global Offense is een van de meest prestigieuze en legendarische esports die er zijn. Het regeert de koning van het FPS-genre, en zelfs met Valorant om de hoek is het onwaarschijnlijk dat het snel zal worden onttroond.

Er zijn talloze redenen voor het succes van het spel: de hoge vaardigheidscurve en het hoge plafond, de toegankelijkheid voor nieuwe spelers, de lage kosten en nu gratis te spelen aspect. Al deze komen samen om een ​​spel te creëren waar nieuwe spelers gemakkelijk in kunnen komen, en met voldoende diepgang om ze jarenlang vast te houden.

Een van de grootste hindernissen voor CS-spelers die competitief beginnen te spelen, is leren granaten correct te gebruiken. Met een gecoördineerd team zullen granaten een belachelijk grote factor zijn bij het bepalen of je wint of verliest, dus je moet leren welke granaten je hebt en hoe je ze kunt gebruiken.

Flashbangs

De flashbang is een hoofdgranaat van het FPS-genre, en met een goede reden. Het hulpprogramma dat u met flitsen krijgt, is ongeëvenaard, ongeacht de titel. Het kan worden gebruikt om tegenstanders te faken, een wangstoot te laten beginnen, een gebied op te ruimen, een agressieve duw te stoppen en meer.

Bovendien kan al het bovenstaande gedaan worden door een enkele speler met een enkele flashbang. Als je een team hebt dat allemaal flashbangs gebruikt, heb je een winnende strategie.

Als het op CSGO aankomt, krijgen zowel CT als T dezelfde flashbangs. Er zijn drie manieren om flashbangs te gooien: linkermuis, rechtermuisknop en beide. Elk van hen biedt een ander bereik en boog op je granaten, dus leer het verschil.

Er zijn een paar technieken waarmee u rekening moet houden bij flashbangs. Je kunt een pop-flash doen. Dit is wanneer je een flashbang gooit om te ontploffen zonder dat deze een oppervlak raakt. Het resultaat is dat de vijand geen kans krijgt om te reageren. Deze techniek is geweldig als je alleen bent en een site moet pushen. Je kunt je teamgenoot ook voor je laten knallen.

Elke kaart op CSGO heeft zijn eigen granaatspots, inclusief flashbangs. Dit zijn posities om granaten te werpen om specifieke aanvallers of defensieve posities aan te vallen. Je kunt een plattegrond downloaden van de werkplaats met ze allemaal erop. Dus doe dat en ga oefenen.

Als je wordt geraakt door een flits, wordt je zicht wit en kun je niets meer zien of horen. Dit is wat ze zo krachtig maakt. Als je één veld raakt, kun je een site binnendringen zonder bang te zijn om door vijanden te worden beschoten. De effecten van een flits kunnen echter worden gestopt door uw hoofd er vanaf te draaien. Dit is de reden waarom popflitsen zo effectief zijn omdat het de vijand die kans niet geeft.

Flashbangs zijn de gemakkelijkste granaten om te gebruiken en het meest effectief, dus als je tijd om ze te leren, laat het deze zijn. Terwijl rook en brandbommen niche-gebruiken hebben en specifieke gebieden waar je ze wilt inzetten, is de veelzijdigheid van de flashbang oneindig.

More posts