Wie moet je spelen in Apex Legends?

Als fan van Apex Legends zijn er veel personages om uit te kiezen. Als je een beginner bent in het spel, vraag je je misschien af ​​welke persona je moet kiezen of welke je het belangrijkste bent. Is er iemand die sterker vecht of betere eigenschappen heeft dan iemand anders? Zoals de meeste games, zijn er bepaalde personages waar je je aan moet houden om je verder in het spel te brengen met minder frustratie. Hier zijn er een paar die u sterk moet overwegen.

Reddingslijn

Als je de belangrijkste Lifeline bent, is je motivatie winnen. Ze wordt beschouwd als een van de beste hoofdpersonages als je een beginner bent. Ze is een gevechtsdokter die haar teamgenoten helpt in leven te blijven. Lifeline heeft een drone die gezondheid van de ene bondgenoot naar de andere brengt. Ze kan haar team binnen enkele seconden weer volledig gezond maken en heeft andere zorgpakketten in het voordeel van het team. Als je eenmaal onder de knie hebt hoe je haar moet gebruiken, is ze een droom om mee te spelen.

Mirage

Maining Mirage is goed voor degenen die van de actie van het spel houden en graag alle mogelijke onderscheidingen ontvangen. Hij is een groot personage met een nog grotere persoonlijkheid. Hij is niet het personage dat je moet gebruiken als je het leuk vindt om met je team samen te werken. Dit Britse personage houdt van moorden, dus hij is geweldig voor een gamer die hypergefocust is op het aantal doden. Houd er rekening mee dat Mirage niet automatisch voor u beschikbaar is. Als DLC-personage heb je Apex Coins nodig om hem te ontgrendelen. Als je het geld niet wilt uitgeven, is levelen een andere optie.

Bijtend

Maining Caustic is niet voor de zwakkeren. Hij houdt ervan om pijn te doen wanneer hij kan. Je zou kunnen zeggen dat hij ervan geniet. Hij is een grote kerel die vaak over het hoofd wordt gezien vanwege zijn donkere persoonlijkheid en omvang. Als je dit niet erg vindt en op zoek bent naar iets anders in een personage, probeer Caustic dan eens. Hij gebruikt gas en gasblikken om iedereen te doden met een glimlach op zijn gezicht of een schokkende lach. Hij is absoluut een memorabele persona.

Er zijn zoveel Apex-personages die je kunt gebruiken. Elk heeft zijn eigen specifieke vaardigheden die bedoeld zijn om je ver in het spel te krijgen. Bedenk voordat je een personage kiest wat je uit het spel wilt halen. Als je op zoek bent naar een hoger aantal doden of liever deel uitmaakt van een team, zijn daar bepaalde personages voor. Het is aan jou om verstandig te kiezen!

More posts