Wie zijn de beste League of Legends Jungler-spelers?

Elk jaar brengt de Worlds de beste spelers over de hele wereld naar één plek. Dit is in 2020 niet anders. Enkele van de beste spelers worden naar een hotel in Shanghai gebracht om tegen elkaar te strijden.

 

Onder deze spelers zijn 22 verschillende junglers die spelen om hun team en regio te vertegenwoordigen in de hoop de Worlds-trofee mee naar huis te nemen. Desalniettemin zijn er een paar junglers die opvallen tussen de rest en een grotere kans hebben om de titel voor hun teams veilig te stellen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Wie zijn de beste LoL Jungler-spelers?

 

Hier zijn onze keuzes voor de beste jungler-spelers die aanwezig zijn in de League of Legends Championships:

 

< span style="font-size:12.0pt">Kanavi, JDG

 

Kanavi's onberispelijke spel op de Rift spreekt voor zich. Het is geen geheim dat hij in het middelpunt van de belangstelling staat in zijn team en een indrukwekkend talent laat zien. Er wordt gezegd dat hij de drijvende kracht is achter een verscheidenheid aan overwinningen van JD Gaming vanwege zijn vermogen om moorden veilig te stellen waarmee hij zoveel mogelijk goud kan opeten. Samen met het verkrijgen van in-game en conceptbronnen.

 

Kanavi heeft een aantal prestaties op zijn naam staan. Hij werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn optreden in de Spring Split. Daarnaast werd hij verkozen tot de eerste All-Pro jungler in de meest recente Summer Split. Hij staat boven de rest en heeft de eerste plaats op de lijst van LPL. Bovendien heeft hij het vermogen om elk van zijn tegenstanders te slim af te zijn en er flitsend uit te zien terwijl hij dit doet.

 

Het is niet moeilijk in te zien waarom Kanavi wordt beschouwd als de reden waarom JDG zo hoog wordt gewaardeerd, en ook waarom het team de finale haalde met Top Esports als tegenstanders van het team.

 

< span style="font-size:12.0pt">Canyon, DWG

 

Canyon wordt gezien als de beste jungler in de LCK. Zijn prestaties zijn de laatste tijd in vorm en het zal moeilijk zijn voor tegenstanders om zijn kracht te hanteren die hij tijdens het spelen laat zien. Canyon heeft het hoogste schadepercentage, de hoogste schade per minuut en de hoogste KDA van alle junglers die hebben deelgenomen aan de helft van de LCK Summer Split.

 

Het succes van Canyon kan worden verklaard door de voorkeur van de kampioen. De meeste junglers hielden het in deze vorige split liever bij teamfight-georiënteerde kampioenen met een hoge waarde in de basislijn.

 

Canyon speelde echter voornamelijk met het personage Nidalee, die zijn meest gespeelde kampioen was. Door deze kampioen te spelen, kon hij een winstpercentage van 100 procent behalen. Hij zal naar verwachting domineren in het WK-toernooi.

 

< span style="font-size:12.0pt">SofM, Suning

 

SofM was een grote factor die bijdroeg aan de overwinningen die Suning behaalde op LGD. Hij bezit een 12 KDA in drie afzonderlijke kampioenschappen. Hij had echter een aanzienlijke ondergang in de laatste wedstrijd tegen LGD, waar hij buiten een van de wedstrijden nul AP-kampioenen speelde. Desalniettemin was hij voor de voorgaande 54 wedstrijden continu volledig op AP-kampioenen.

 

Deze functie zou het opstellen aanzienlijk gemakkelijker kunnen maken voor zijn tegenstanders in de komende werelden. Desalniettemin is SofM nog steeds uitzonderlijk competitief en een speler die in de gaten moet worden gehouden en wat aandacht verdient.

More posts