Wijze gids waarderen

Sage is de beste keuze voor ondersteuningsgenezers van Valorant, en pikt de slapheid van haar teamgenoten op om ondersteuning en waarde te bieden die verder gaat dan alleen moorden krijgen. Zie haar als een Mercy, maar dan met een betere veelzijdigheid.

Ze is een simplistisch personage om te spelen, met een kit die door beginners kan worden opgepakt en gebruikt om snel effect te sorteren spelers, en kunnen serieuze waarde en voordelen bieden wanneer ze in handen worden gegeven van een veteraan van het op helden gebaseerde tactische FPS-genre.

Ze komt met een opstandingsvermogen waardoor veel mensen aanvankelijk sceptisch waren, aangezien zowel R6S als CSGO dat niet doen beschikken over iets van dien aard. Het vermogen is echter niet bijzonder overweldigd. Door dat te combineren met haar situationele vaardigheden, past ze goed in het spel en verstoort ze de balans van de gameplay niet.

Sage is een hybride karakter, waarbij twee rollen, crowd control (CC) en support healer, in één worden gecombineerd. Haar vaardigheidspakket weerspiegelt dat, omdat het in het midden is opgesplitst, twee vaardigheden voor CC en twee om genezing te ondersteunen.

Haar eerste vaardigheid is barrièrebol. Dit ziet Sage een bol uitwerpen die een enorme muur spawnt waar hij landt, waardoor de vijanden er niet doorheen kunnen. Het is een uitstekende ontkenning van toegang en lijkt erg op Mei's ijsmuur. De barrière kan worden neergeschoten maar heeft genoeg HP om dat niet echt een probleem te zijn.

Ze volgt dat op met langzame bol. Dit vermogen is relatief vanzelfsprekend. Hiermee kun je een bol weggooien die bij een botsing explodeert en de grond bedekt met een substantie die vijanden met maar liefst 70% vertraagt ​​​​wanneer ze er doorheen gaan. Bovendien versterkt de vaardigheid ook het geluid van hun voetstappen, waardoor het een slechte tactische beslissing is om er doorheen te gaan. Dit is ook een uitstekende ontkenning van toegang, maar heeft ook meer veelzijdigheid dan barrière-orb, omdat je het kunt gebruiken om rotaties af te snijden en choke-punten op de rijbaan effectiever te maken. Het heeft een verrassend grote straal, dus je hoeft niet al te precies te zijn in waar je het gooit.

De eerste van haar ondersteunende genezingscapaciteiten is helende bol. Nogmaals, dit is vrij duidelijk. Met deze vaardigheid kan Sage zichzelf of een teamgenoot weer volledig gezond maken, met een afkoelperiode van 35 seconden. De vaardigheid herstelt het pantser echter niet, maar blijft toch nuttig.

Het ultieme van Salie is haar eerder genoemde opstandingsvermogen, getiteld, nou ja, opstanding. Hiermee kun je een dode teamgenoot op volle HP terug in de ronde brengen. Dit kan van vitaal belang zijn als het gaat om het winnen van een teamgevecht in de late ronde, dus het moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt.

Je loopt ook het risico in paniek iemand ermee te doen herleven, ze voor ze op te rapen om meteen weer gedood te worden door dezelfde vijand. Degenen die Battlefield hebben gespeeld, zouden hiermee bekend moeten zijn.

Dit maakt het de meest op vaardigheden gebaseerde van wat anders een vaardigheidskit is met eenvoudig gebruik, maar een hoge vaardigheid plafond.

Al met al maakt dit Sage een uitstekende keuze voor ondersteuning voor diegenen die zich willen concentreren op tactisch teamwerk in plaats van om alleen hun eigen statistieken op te vullen.

More posts