Wil je je statistieken in Fortnite een boost geven? Volg deze tips!

Je eerste ervaring met het behalen van de overwinning in Fortnite kan een zware zijn. Je voelt je misschien gefrustreerd omdat je het gevoel hebt dat je al alles hebt gedaan wat je kunt, maar toch is de winnende kroon ver buiten je bereik. Gelukkig zijn er geweldige strategieën die je kunt gebruiken om je tegenstanders te verslaan, je gebied te beveiligen en power-ups te krijgen.

  1. Wees uiterst voorzichtig.

Deze actie houdt je veilig en in leven totdat je de enige overgebleven speler bent. Trek geen aandacht die je tegenstander aanzet tot een gevecht. Probeer natuurlijk niet te schieten totdat je er 100% zeker van bent dat je de vijand kunt raken en doden. Zorg ervoor dat u geen sporen achterlaat op het gebied. Probeer indien mogelijk te voorkomen dat je deuren opent als je niet zeker weet of je er levend uit kunt komen.

Zodra je de laatste cirkels hebt bereikt, zoek je een plek waar je je kunt verstoppen. Zorg ervoor dat je geen geluid maakt zoals je voetstappen en wapens. Ga naar een veilige plek als je iemand hoort naderen. Ren zo snel als je kunt als je de storm wilt vermijden. Als je vijanden met elkaar ziet vechten, maak er dan je kans van om te ontsnappen terwijl je ervoor zorgt dat je geen voetstappen maakt.

  1. Vernietig de structuren van je vijanden.

Verzamel een lading explosieven en wapens en leg ze onder in de toren. Deze actie maakt het moeilijk voor je vijanden om je te nemen, omdat ze nog steeds hun niveau moeten opbouwen. Je moet agressief zijn om op de structuren te schieten, maar je moet ervoor zorgen dat ze zich niet kunnen verbergen of afschermen.

  1. Vind de speler met de beste positie in het spel.

Probeer een manier te vinden om in het gebied van de vijand te sluipen. Je kunt hem meestal aan de top van de toren zien en bezig met het bouwen van hun structuur. Zorg ervoor dat je direct op de vloer gaat terwijl je jezelf afdekt met een helling. Doe je best om geen aandacht te krijgen. Als je eenmaal onder die speler bent gepositioneerd, wacht je tot hij alle spelers heeft neergeschoten. Verstop je gewoon en wees geduldig totdat jullie twee nog over zijn. Blaas dan de vloer uit waar hij staat en gebruik je wapen om hem neer te schieten als hij valt. Zorg ervoor dat je hem raakt zodat hij ook geen manier kan vinden om op jou te schieten.

More posts