WoW Klassiek Fase Vier

Ondanks de games, nou ja, verontrustende start, tuft Blizzard nog steeds vooruit met de klassieke WoW-trein en rijdt hij in de vierde fase in april, compleet met een nieuwe raid. Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste update, en de trouwe WoW-spelers die zijn blijven hangen kijken hier al een tijdje naar uit. De serverproblemen die de game bij de lancering teisterden, lijken ook opgelost te zijn, dus hopelijk verloopt de uitrol van deze inhoud soepel.

De update gaat op 15 april live, wat voor de deur staat en komt met drie primaire nieuwe stukken inhoud. De eerste is de Zul'Gurub-inval; ten tweede is het Stranglethorn-visserij-extravaganza, en ten slotte is het evenement The Dragons of Nightmare.

Zul'Gurub

De Zul'Gurub-aanval vindt plaats diep in de jungle van Stranglethorn, waar je een oude trollenstad ontdekt. Het is een raid van 20 man op hoog niveau en wordt geleverd met 120 nieuwe itemdrops.

Wurgdoorn Vissen Extravaganza

Dit evenement vindt plaats langs de kustlijn van de Stranglethorn Vale. Vroeg in de ochtend op een specifieke dag, zullen Ironforge en Orgrimmar worden bezocht door een aantal vriendelijke goblins in een poging vissers voor het toernooi te rekruteren. Eenmaal in Stranglethorn begint het toernooi op een vooraf vastgesteld tijdstip.

De draken van de nachtmerrie

Binnen de Smaragdgroene Droom zijn krachtige Smaragdgroene draken van de groene drakenvlucht gezien door de portalen bij de Grote Bomen . In tegenstelling tot Ysera kruipen en patrouilleren deze wezens met hernieuwde dreiging en aarzelen niet om iedereen die hun pad kruist te verpletteren. Als je ervoor kiest om ze aan te pakken, zorg er dan voor dat je met een groep sterke en formidabele bondgenoten bent.

De update lijkt de mogelijke lancering van een nieuwe WoW-klassieker uit te breiden, The Burning Crusade. Eerder plaatste Blizzard een peiling om de belangstelling van fans voor het idee te peilen, dus het lijkt waarschijnlijk dat we op een gegeven moment een volledig uitbreidingspakket zullen krijgen.

Het is goed om te zien dat WoW-klassieker een soort van run heeft gemaakt in de gaming-ruimte. Ondanks dat Blizzard werd ontsierd door controverse na een misleidende marketingcampagne en het niet nakomen van beloften, blijft Blizzard toegewijd aan de mensen die in het spel hebben geïnvesteerd, zowel ten goede als ten kwade.

Of WoW classic nu de moeite waard is om te kopen, valt nog te bezien. Veel van de technische problemen die de game bij de lancering verlamden, zijn natuurlijk opgelost, maar veel van de eerste problemen die mensen met de game hadden, zijn nog steeds aanwezig.

Het komt eigenlijk neer op persoonlijke voorkeur. Als je vroeger een fan van WoW was, is het misschien de moeite waard om een ​​exemplaar te pakken voor de pure nostalgiefactor. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar je eerste kennismaking met de wereld van MMORPG's, dan is dit waarschijnlijk niet waar je wilt zoeken.

Het MMORPG-genre is oververzadigd, vol met prachtige en verschillende games die allemaal uniek zijn op hun eigen manier. Dus als WoW classic niet jouw ding is, weten we zeker dat je iets kunt vinden.

More posts