World of Warcraft: Shadowlands release

World of Warcraft is een van 's werelds populairste gamefranchises. Met bijna ontelbare spelers over de hele wereld is de serie constant in populariteit en aanwezigheid gegroeid, en een deel van het succes is het uitbrengen van nieuwe edities, DLC en installaties. Voor degenen die het niet weten, World of Warcraft is een MMORPG. Spelers kunnen een personage maken op basis van verschillende 'klassen', die elk verschillende attributen, vaardigheden en zwakke punten hebben.

 

Een spannend nieuw verhaal

 

De nieuwste uitbreiding van World of Warcraft heet Shadowlands, en de update belooft voort te bouwen op het bestaande verhaal van het WoW-universum, naast het geven van spelers toegang tot andere nieuwe inhoud. Shadowlands bevordert de huidige kennis van WoW en concentreert zich rond het Shadowlands-rijk, een gebied met vijf zones. De zones van de Shadowlands worden Bastion, Ardenweald, Revendreath, de Maw en Maldrazzus genoemd.

 

Een groot deel van het WoW-universum is het verbondssysteem. Dit systeem zou ook een belangrijke rol moeten spelen in Shadowlands. De zones van de Shadowlands worden geregeerd door verschillende convenanten en spelers moeten een kant kiezen. Dit zorgt waarschijnlijk voor wat spannende spanning en actie in de verhaallijn, waardoor verschillende personages met elkaar in conflict komen en strijden voor de kant waarvan zij denken dat die de juiste is.

 

Vertraagde releasedatum < /span>

 

De releasedatum van Shadowlands is uitgesteld, zoals bevestigd op Twitter door het officiële WoW-account. Op Gamescom werd aangekondigd dat WoW op 27 oktober 2020 zou uitkomen. Het is nu nog niet duidelijk wanneer de uitbreiding beschikbaar zal zijn. Er is echter een voorlopige datum voor de release van de Shadowlands pre-patch. De pre-patch zou vanaf 13 oktober beschikbaar moeten zijn om te downloaden.

 

Hoe Shadowlands de gameplay verandert

 

Met de release van Shadowlands gaan enkele fundamentele elementen van WoW veranderen. Dit geldt zelfs voor de gameplay. Het convenantsysteem in WoW komt om de hoek kijken in Shadowlands. Zodra spelers een bepaald niveau hebben bereikt, kunnen ze een verbond in het Shadowlands-universum kiezen om zich bij aan te sluiten. Het kiezen van een convenant in deze regio heeft veel voordelen en voordelen.

 

Een groot voordeel is dat je toegang krijgt tot nieuwe items, verbeteringen en buit. Bepaalde overeenkomsten stellen spelers bijvoorbeeld in staat om speciale buit uit kerkers te winnen. Ook is het navigatiesysteem in WoW blijkbaar herzien, waarbij de nieuwe navigatietechnologie beschikbaar wordt gesteld als onderdeel van de Shadowlands-uitbreiding.

 

Het Shadowlands-universum gaat ook een level squish introduceren, wat betekent dat het level van je personage tijdelijk wordt verlaagd wanneer je binnenkomt de schaduwlanden. Dit geeft je personage de ruimte om te groeien en een level omhoog te gaan terwijl je in het gebied speelt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stagnatie. Er gaan ook geruchten dat er nieuwe personages en corruptiemechanismen zijn uit andere uitbreidingen die aanwezig zijn in de Shadowlands-zones.

 

Veel hiervan is echter slechts speculatie. Totdat Shadowlands eindelijk uitkomt, kunnen we niet zeker weten wat de uitbreiding gaat bevatten, behalve wat World of Warcraft heeft aangekondigd. We moeten geduldig wachten tot we het zelf kunnen spelen.

 

More posts
12 maart 2022

League of Legends

League of Legends is een competitieve online videogame waarin RTS is gecombineerd met de RPG-elementen. Het heeft twee teams met verschillende en unieke stijlen, vaardigheden en krachten. Het kan je e...
Read more