XP boosten op Fortnite Battle Royale

XP verdienen in Battle Pass werkt anders dan in het seizoensniveau. Houd er rekening mee dat Battle Pass een voortgang is voor de Battle Pass zelf. XP, of ervaringspunten, speelt een belangrijke rol in het Fortnite-spel. Hierdoor zullen spelers weten hoe goed ze hebben gepresteerd en het helpt hen hoger in de ranglijst te komen. Bovendien geeft het je een reden om te streven naar een hoger niveau en geweldige beloningen te krijgen. Een goede zaak van het zorgen voor je prestaties zijn de opwindende beloningen van maar liefst 1.000 XP. U krijgt het echter alleen wanneer u de niveaus 30, 45, 53, 61 en 70 bereikt.

Vergeet ook niet dat XP-boosts ook cruciaal zijn in de gameplay. Je hebt verschillende manieren om het te krijgen en in ruil daarvoor zal je beloond worden met verschillende bonussen zoals ervaringsboost modifiers. Als je een premium Battle Pass koopt, krijg je het recht om naar Tier 1 te gaan en wordt je tegelijkertijd beloond met Combo XP Boost.

Persoonlijke XP-boosts en vriend-XP-boosts zijn ook beschikbaar tijdens het Battle Pass-seizoen. Dit laatste werkt wanneer je in de rij staat met vrienden op Duos of Squads. Je kunt hiervan profiteren als ze een Friend XP-boost hebben verdiend die je kunt gebruiken om je eigen XP te verhogen.

Het ontgrendelen van de premium Battle Pass betekent niet dat je automatisch XP verdient. Houd er rekening mee dat je nog steeds de wekelijkse uitdagingen moet voltooien die elke week worden aangeboden. Behalve dat je Battle Stars krijgt, word je ook beloond met een flinke hoeveelheid XP. Er zijn ook dagelijkse uitdagingen beschikbaar die je ook een behoorlijke hoeveelheid XP en Battle Stars opleveren. Als je zowel wekelijkse als dagelijkse uitdagingen voltooit, krijg je beide genoemde beloningen.

Je ontvangt ook Battle Stars voor gratis en premium uitdagingen die willekeurig bestaan. Je verdient tussen de 5.000 en 10.000 XP wanneer je de uitdagingen binnen een week voltooit. Dat hangt ook af van het niveau dat je hebt bereikt. Maar je zou verwachten dat hoe verder je gaat, hoe hoger de XP is die je ook zult verdienen.

Zo, daar ga je! Houd rekening met deze eenvoudige strategieën terwijl je de wereld van Fortnite-gameplay verkent. Beloningen verdienen is niet alleen voor u spelen om het bedrag te verhogen. Het is een kwestie van de basiszaken en omkeringen begrijpen, zodat je niet in de war raakt wanneer het tijd is om de strijd aan te gaan!

More posts