XP op een efficiënte manier in Fortnite verzamelen

Ervaring of XP opdoen in een game is noodzakelijk. Dit is belangrijk omdat dit een factor kan zijn bij het opwaarderen van uw account. Door het niveau van uw account te verhogen, maakt dit de weg vrij voor beloningen die u in verschillende soorten games kunt ontvangen.

Dezelfde concepten met de Fortnite zijn dat je ervaring moet opdoen om een ​​level omhoog te gaan en fantastische beloningen te ontvangen in het proces. Maar je verzamelt geen ervaring. Je moet ze efficiënt verzamelen, dus het is de moeite waard om je ervaring op te bouwen.

De vraag is, hoe kun je dat doen? Hoe kun je efficiënt ervaring opdoen? Ik heb enkele tips voor je om die ervaring efficiënt op te bouwen om snel een level omhoog te gaan.

Dagelijkse uitdagingen

Er zijn dagelijkse uitdagingen die je moet voltooien in Fortnite. Wil je de bronnen van ervaring maximaliseren? Vergeet niet om deze dagelijkse veranderingen te voltooien en wat meer ervaringen op te doen. Ervaring is niet het enige dat je krijgt na het voltooien van deze taken, en je kunt zelfs beloningen ontvangen.

Squads en Duo's zijn een must!

Als je wat XP wilt krijgen, moet je de game samen met je team of met een partner spelen. Het is voordeliger als je team uit je vrienden en zelfs in duo's bestaat. Als je teamgenoot de gevechtspas heeft, dan is het een geluksdag voor jou.

De gevechtspas kan je ervaringsaccumulatie een boost geven als je teamlid deze tool in petto heeft. Dit betekent dat je in een snellere fase een level omhoog kunt gaan als je een squadron of duo speelt met vrienden die de battle pass hebben, waardoor je sneller beloningen ontvangt.

XP-weekenden

Fortnite heeft deze geweldige manier toegevoegd om grote hoeveelheden XP-punten te verzamelen, en dat is door de. Dit is waar het concept van het dubbele XP-weekend plaatsvindt. Maar niet elke keer dat je deze dubbele XP-weekenden krijgt.

Dit gebeurt meestal aan het einde van het seizoen, dus je moet oppassen voor dit wonder. Als je deze dubbele XP-weekends kunt gebruiken, verzamel je elke keer na een game dubbele ervaringspunten. Er is nog steeds een kans dat je sneller een level omhoog gaat met deze dubbele XP-weekends, dus pas maar op!

Battle Pass-voordelen

Als je vrienden er een hebben, moet je ervoor kiezen er ook een te kopen. De gevechtspas kan je verschillende voordelen opleveren, zoals het verzamelen van enorme hoeveelheden XP. Op welke manier? Als je de gevechtspas koopt, kun je niet slechts één Fortnite-gevechtsuitdaging gebruiken, maar zeven, ja, je hebt me goed gehoord! Elke week moet je zeven gevechtsuitdagingen voltooien, en als je er minstens vier haalt, kun je meer dan 5.000 ervaringspunten verzamelen.

In vergelijking met spelers die geen gevechtspas hebben, kunnen ze slechts 3 gevechtsuitdagingen per week spelen. Afgezien daarvan kan het alleen lage XP-punten verzamelen.

Als je dus efficiënt ervaringspunten wilt verzamelen, moet je de beschikbare middelen in fortnite maximaliseren, omdat deze middelen je kunnen helpen je niveau te verhogen en meer beloningen te krijgen.

More posts