XP verdienen op Fortnite-seizoensniveau

Nivellering in Fortnite is een geweldige prestatie! En het verdienen van XP of ervaringspunten is geen uitzondering als je je volledige capaciteit wilt ontketenen en aan de top wilt staan. Het lijkt misschien eenvoudig omdat andere spellen deze functie ook hebben, maar het kan lastig zijn als het de eerste keer is dat je het tegenkomt. Het is geen fancy systeem dat aan het spel is toegevoegd, maar iets dat je moet nastreven. Terwijl u begrijpt hoe XP werkt, leert u ook hoe u het kunt gebruiken. Maar het kennen van de ommekeer hoeft niet ingewikkeld te zijn. Laten we het proces vereenvoudigen en gewoon blijven lezen!

Laten we eerst de twee delen van de voortgang onthullen. Een daarvan is het seizoensniveau, dat dient als je persoonlijke voortgang. XP speelt een belangrijke rol in dit aspect, omdat het is hoe je voortgangsniveau wordt bepaald. De tweede is de Battle Pass Tiers, wat een progressie is voor de Battle Pass zelf.

Een speler moet gouden Battle Stars verwerven om een ​​hoger niveau te bereiken in de Battle Pass Tier. Je kunt dit doen door het hele seizoen wedstrijden te winnen om je seizoensniveau te verhogen. Zodra je Battle Pass verdient, kun je nieuwe Battle Pass Tiers ontgrendelen. Samen met deze prestatie ontvang je ook cosmetische items die je kunt gebruiken om je personage aan te passen. Maar dat houdt het spel niet tegen! Je moet een hoger seizoensniveau bereiken, zodat je je Battle Pass-rang kunt verhogen. Om dit te doen, moet je XP verdienen.

XP verdienen is niet mogelijk als je de game alleen maar speelt zonder jezelf te verbeteren. Je moet er echt voor zorgen dat je de vaardigheden en strategieën hebt om het te verdienen. Houd er rekening mee dat XP staat als uw prestatie. Dat betekent dat je moet voorkomen dat je wordt uitgeschakeld als je in het spel wilt blijven. Hoe langer je deelneemt aan de strijd zonder geëlimineerd te worden, hoe hoger je rang in de wedstrijd. In ruil daarvoor krijg je ook meer XP.

Spelers die de andere gamers uitschakelen en het einde van de wedstrijd bereiken, ontvangen een hogere XP. Naast deze prestatie wordt degene die blijft tot het laatste deel van het spel beloond met een flinke hoeveelheid XP die hoger is dan de vorige.

More posts