Zal G2 de LEC opnieuw veroveren?

Tijdens de LEC Spring Split 2022 verpletterde Team Vitality G2 Esports in hun matchup. Na een moeilijke start van het seizoen, begon Vitality er dominanter uit te zien dan de favoriet van fans die G2 Esports is.

 

Dat is geen goede start van het seizoen voor G2 Esports, en terecht. Vorig jaar versloeg het team het toernooi en werd het de kampioen van het jaar, en dat laat veel mensen geloven dat G2 het samen kan trekken en LEC opnieuw kan veroveren.

 

Dit stuk bespreekt de mogelijkheden van G2 om de LEC opnieuw te winnen en benadrukt enkele van hun sterke punten om League of Legends-wedstrijden te winnen .

 

De sterke punten van G2 Esports

 

De recente wedstrijd van het team tegen Vitality liet zien hoe sterk het de toegang tot de Infernal Dragon Soul als tegenkracht ontzegde. G2 nam de controle over de Pit over en zorgde voor een face-off die fans scherp hield.

 

Bovendien kan G2 Esports op de meest uitdagende momenten samenkomen, wat aantoont dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden met. Hoewel Vitality de bovenstaande wedstrijd won, voerde G2 Esports een exponentieel gevecht dat het publiek versteld deed staan.

 

Nieuwjaar en nieuwe selectie voor G2 Esports

 

Tijdens het League of Legends-seizoen komt G2 met nieuw ondersteunend personeel, een nieuwe selectie en zelfs een nieuwe thema lied. Na 2021 heeft het team hun enthousiasme voor 2022 hernieuwd, vooral met alle uitdagingen waarmee ze tijdens het seizoen 2021 werden geconfronteerd.

 

De significante roosterwijzigingen zullen hopelijk het team wat kracht brengen. Het is van plan om het League of Legends European Championship op te schudden door een nieuw team, bekend als BDS, te verslaan.

 

Naast nieuwe spelers die het team komen versterken, is er ook een nieuwe coach aangenomen om Fabian "GrabbZ" Lohmann te vervangen. Dylan Falco is de nieuwste persoon om het team te begeleiden en hij heeft meer dan zeven jaar ervaring in het coachen van teams in League of Legends en andere games.

 

Het team lijkt zich ook een beetje uit te breiden naar de muziekindustrie door hun eerste single genaamd "Our Way" uit te brengen. ." Dit nummer is het nieuwe volkslied voor het team en toont hun toewijding aan elkaar en het spel.

 

G2 gaat 2022 in met een verlangen om de top te bereiken en een volledig vernieuwde houding. De uitdagingen van 2021 hebben de finesse-aanpak van de groep geholpen en versterkt, wat aantoont dat ze klaar zijn om opnieuw de regerende kampioenen van de LEC te worden.

 

Omdat G2 eerder tegen alle andere teams had gespeeld, zou het geen probleem moeten zijn om uitdagingen aan te gaan en het spel te beoordelen stijlen. G2 zal snel moeten leren wat dit nieuwe team drijft bij het debuut van Team BDS.

 

Wat er ook gebeurt, je staat gegarandeerd voor een spannende rit die je niet wilt missen. Het seizoen begon op 14 januari en de daaropvolgende G2-wedstrijd is op 18 februari 2022.

 

Conclusie

 

Het is tijd om te wedden en te winnen voor het team dat de LEC meerdere jaren op rij heeft gewonnen. G2 Esports is een kracht om rekening mee te houden en we denken dat ze dit jaar een goede kans maken om de LEC opnieuw te winnen.

More posts
12 maart 2022

Wat is DOTA?

. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege de prachtige graphics, personages en game-exploratie. Wat is een M.O.B.A.? Als je Dota gaat s...
Read more