1. Selecteer boosting service
2. Kies jouw gewenste opties
3. Selecteer jouw Details
4. Service opties
5. Extra opties
Jouw bestelling
US$ 0,0
Boost Coin
000
Voordeel over anderen

Gegarandeerde Veiligheid

Chat met Booster

Bestel Tracking & Plannen

24/7 Live Support

Toepassen
Boost nu
Read reviews
Powered by and
10 Jaar Van Expertise
De ervaring die wij verzamelend hebben over een span van tien jaar werking verbetert ons in alle aspecten van onze boost services.
24/7 Beschikbaarheid
Onze team van experts blijven beschikbaar. Wij voorzien een top-notch ervaring, wij stellen de beste boosters ter wereld aan.
Professionele Boosters
Wij huren de top spelers van elke game. Wij screenen al onze werknemers, om de meest professionele performance & attitude te voorzien.
Premium Support
BuyBoosting's help centrum bevat 24/7 live chat support en telefonische assistentie, zij helpen met alle bestelling gerelateerde vragen en problemen.
Beveiligde Privé Data
Wij gebruiken VPN-bescherming om de veiligheid van jouw bestelling te maximaliseren en 256 bit SSL-codering om de beveiliging van klantgegevens te verbeteren.
Restitutiebeleid
Onze restitutiebeleid voorziet van flexibiliteit en comfort. Je komt in aanmerking tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling gebaseerd op bestelling vooruitgang.
Hulp Nodig?
Dit formulier is om contact op te nemen met ons professioneel team, indien u een onmiddellijk antwoord of begeleiding wenst, open dan onze live chat.
Socialiseer met BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of WoW boosting
Standing out from the competition when it comes to WoW Boosting
1

Gemaximaliseerde Veiligheid & Privacy

De hoogste prioriteit van BuyBoosting blijft account veiligheid. Bij het aanbieden van boosting-diensten voor WoW, blijven we een transparante service aanbieden om de bijbehorende risico's te minimaliseren. Om te voldoen aan Blizzard's ToS, richten we ons op zelf-spel diensten om maximale veiligheid te garanderen.
2

Verbeterde Zelf-Speel Mogelijkheden

Zelf spelen kan aanzienlijk helpen om WoW boost gerelateerde risico's te minimaliseren. Wij bieden onze meest populaire services aan in zelf-spel methodes. Als je van plan bent om deel te nemen aan het boosting proces zonder je account details te delen, is dit de perfecte optie voor jou.
3

Goud Beleid

Om veiligheid naar een heel nieuw niveau te brengen, maakt BuyBoosting gebruik van Goud Beleid. Het onderliggende mechanisme van de gold policy is om goud te ruilen naar de booster na het voltooien van een selfplay WoW boost. Deze maatregel helpt om account veiligheid te garanderen omdat het in overeenstemming is met de ToS van Blizzard.
4

Gunstige Prijzen & Kortingen

Een van BuyBoosting's focus blijft op zijn kostenefficiënte aanpak. Als het aankomt op WoW boost diensten, streeft ons team naar een hoog niveau van efficiëntie om het meeste te halen uit het bedrag dat je uitgeeft aan onze services. Met continue kortingen, streven we ernaar om de laagste WoW boost prijzen te hebben.