Fortnite Royal Battle: alles wat je moet weten

De Fortnite is hier om ieders verveling te redden. Of je de game nu net aan het downloaden bent, of het geluk hebt gehad om hem vanaf het begin te hebben, je vraagt ​​je misschien af ​​waar deze hype over gaat. Nou, gelukkig voor jou. We zullen wat licht werpen op uw vragen!

Wat is Fortnite?

Fortnite is een gratis te spelen, competitief schietspel waarin je het opneemt tegen negenennegentig andere spelers in een wedstrijd om de laatste man overeind. Je doel is om te overleven tot het einde van de strijd. Val iemand aan met je keuze. Je kunt echter ook bouwmaterialen oogsten van vrijstaande objecten zoals auto's en bomen, om je platforms, muren en hellingen te bouwen.

Waar Fortnite spelen?

Gelukkig is Fortnite breed toegankelijk op een breed scala aan apparaten. Je kunt deze populaire game spelen op Android, iPhone, Xbox One, Windows PC, Mac, PS4 en Nintendo Switch. Het is een eenvoudige maar zeer meeslepende gameplay. Multiplayer-spellen kunnen tot dertig minuten duren. Spelers kunnen snel een nieuw spel ingaan.

Hoe zit het met leeftijdsbeperkingen?

Omdat Fortnite terugkerende scènes met mild geweld heeft, is het beoordeeld met 12+ door Pan European Game Information (PEGI). Veel kinderen jonger dan twaalf jaar spelen dit spel echter nog steeds, dus ouders moeten op de hoogte zijn van de veiligheidsproblemen en hun kinderen helpen veilig te spelen.

Pas op dat u geen typische gebruikersnaam gebruikt wanneer u een account opent. Dit kan persoonlijke informatie vrijgeven. Maak uzelf en uw kinderen vertrouwd met de instellingen van het spel.

Hoe Fortnite te spelen

Zoals eerder vermeld, bestaat Fortnite Battle Royal uit 100 spelers. Je moet de laatste persoon zijn die in de strijd leeft. Tijdens de wedstrijd mag je alleen veel items en wapens tegelijk dragen. Zodra je sterft, ben je automatisch uit het slagveld. Je moet dus je uitrusting en uitrusting regelmatig beheren, zodat je overlevingskansen vrij groot zijn.

Er is ook een knutselelement in Fortnite. Alle spelers krijgen een houweel. Je kunt het gebruiken om alles op te splitsen of af te breken tot onbewerkte bronnen. Vervolgens kunnen deze middelen worden gebruikt voor het bouwen van constructies, inclusief deuren en muren. Hoewel ze niet per se essentieel zijn, zijn deze structuren je geweldige hulpmiddelen om vijandelijk vuur te vermijden.

Wat is V-Bucks?

Elke game heeft premium valuta's en Fortnite noemt hun valuta V-Bucks. Deze worden gebruikt voor het kopen van cosmetische artikelen in de winkel, waaronder pikhouweelhuiden, zweefvliegtuighuiden en karakterhuiden. De aanbiedingen variëren dagelijks, dus kom regelmatig terug om de skins te bemachtigen waarnaar je in de game hebt gestreefd.

Wat is het verschil tussen "Battle Pass" en "Free Pass"?

Battle Pass is een premiumversiesysteem waarmee beloningen vaker worden ontgrendeld. Dit omvat meer ervaringsboosters en cosmetische beloningen om spelers te helpen veel sneller in het spel te stijgen. Aan de andere kant is Free Pass een gelaagd systeem. Hiermee kun je af en toe een aantal coole freebies ontgrendelen, zoals emotes wanneer je bepaalde uitdagingen voltooit.

More posts