Top 5 Call of Duty-spelers aller tijden

Call of Duty bestaat al sinds 2003. Oorspronkelijk speelt het zich af in de Tweede Wereldoorlog, maar het huidige COD heeft een spel dat zich afspeelt in de moderne tijd. Al vele jaren trekt het de beste spelers uit verschillende hoeken van de wereld. in dit artikel presenteren we de top 5 COD-spelers aller tijden.

< span style="font-size:11.0pt">Ian Crimsix Porter - Decennialang heeft Karma was de nummer één COD-speler. Maar de dingen zijn vandaag veranderd. Ian Crimsix Porter is de enige man die Karma kan vervangen. Als speler won hij ongeveer 31 grote kampioenschappen. Hij was tweevoudig wereldkampioen en was een belangrijk lid van de compLexity-dynastie. Met zijn talent en prestatie in het veld wordt hij nu de beste speler van COD genoemd.

< span style="font-size:11.0pt">Damon Karma Barlow - Damon Karma Barlow, populair als de GEIT, is de enige drievoudig wereldkampioen in COD. Hij was lid van het OpTic Gaming-team tijdens het seizoen van de Tweede Wereldoorlog. Na een paar jaar verloor hij zijn plaats. Daarna werd hij aangeworven als lid van Black Ops 4.

< span style="font-size:11.0pt">Seth Scump Abner - Abner is de derde beste COD-speler. Maar qua populariteit staat hij als eerste op de lijst. Meer dan alleen zijn vaardigheden, heeft hij een levendige persoonlijkheid, die de aandacht trekt van zijn miljoenen abonnees op Twitter, YouTube en andere sociale-mediaplatforms. Als wereldkampioen heeft Seth Scrump Abner het op één na hoogste aantal kampioenschappen gewonnen, achter Ian Crimsix Porter. Hij staat ook bekend om zijn rauwe wapenvaardigheid.

< span style="font-size:11.0pt">Jordan Jkap Kaplan - Een andere geweldige COD-speler is Jordan Jkap Kaplan. De afgelopen vijf jaar heeft hij tweemaal Champs gewonnen. Tijdens de Ghosts kon hij niet in de grote finale staan. Hij kwam slechts op de zesde plaats terecht. Tijdens de Tweede Wereldoorlog behaalde hij de 5e plek. Momenteel is Jkap lid van eUnited.

< span style="font-size:11.0pt">Matthew Formal Piper - Matthew was een van Slasher's uitdagers voor de beste AR in de afgelopen jaren. Hij was een Halo-professional in Ghosts. Daarna werd hij lid van de OpTic Gaming. Met zijn prestatie en betrokkenheid bij het team is hij zeker een van de grootste COD-spelers.

Andere beroemde persoonlijkheden zijn onder meer Patrick Aches Price, James Clayster Eubanks, Austin Slasher Liddicoat, Bryan Apathy Zhelyazkov, Jonathan John Perez, Nadeshot en meer.

Om als COD-speler te slagen, kunnen toewijding en oefening cruciaal zijn.

 

More posts