1. Selecteer boosting service
2. Kies jouw gewenste opties
3. Selecteer jouw Details
4. Extra opties
Jouw bestelling
US$ 221,6
Boost Coin
21.890
Voordeel over anderen

Gegarandeerde Veiligheid

Chat met Booster

Bestel Tracking & Plannen

24/7 Live Support

Toepassen
Boost nu
Rank boosting in Dota 2
With rank boosting orders, the booster might finish his last win just a couple MMR below(depending on your MMR gain), where you selected. In these cases, the booster can consider your order finished, while the remaining couple of MMR points can be refunded to you.
Read reviews
Powered by and
10 Jaar Van Expertise
De ervaring die wij verzamelend hebben over een span van tien jaar werking verbetert ons in alle aspecten van onze boost services.
24/7 Beschikbaarheid
Onze team van experts blijven beschikbaar. Wij voorzien een top-notch ervaring, wij stellen de beste boosters ter wereld aan.
Professionele Boosters
Wij huren de top spelers van elke game. Wij screenen al onze werknemers, om de meest professionele performance & attitude te voorzien.
Premium Support
BuyBoosting's help centrum bevat 24/7 live chat support en telefonische assistentie, zij helpen met alle bestelling gerelateerde vragen en problemen.
Beveiligde Privé Data
Wij gebruiken VPN-bescherming om de veiligheid van jouw bestelling te maximaliseren en 256 bit SSL-codering om de beveiliging van klantgegevens te verbeteren.
Restitutiebeleid
Onze restitutiebeleid voorziet van flexibiliteit en comfort. Je komt in aanmerking tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling gebaseerd op bestelling vooruitgang.
Hulp Nodig?
Dit formulier is om contact op te nemen met ons professioneel team, indien u een onmiddellijk antwoord of begeleiding wenst, open dan onze live chat.
Socialiseer met BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of Dota 2 boosting
Standing out from the competition when it comes to Dota 2 Boosting
1

Veilige & Privé VPN gebruik

Voor BuyBoosting, komt veiligheid en privacy eerst. DotA 2 boosters kunnen boosten op de gebruiker zijn account in offline mode om te verzekeren dat het boosting proces gedetecteerd gebeurd. Boosters mogen niet communiceren met de vriendenlijst in de game, en alle gebruiksinformatie wordt in volste vertrouwen behandeld.
2

Ervaring in DotA 2 Boosting

Boosters en klantenservice managers die werken bij BuyBoost hebben jaren gewerkt bij de DotA 2 industrie. BB gelooft dat de level van ervaring dramatisch effect heeft op de kwaliteit van het boostings proces, en voor deze reden, alleen Dota 2 Boosters aanwerft met voorgaande boosting ervaring.
3

Top DotA 2 Boosters

BuyBoosting werft de top spelers van DotA 2 aan. Om te voorzien dat de service van premium kwaliteit is, huren we de beste spelers en controleren we geregeld hun statistieken om te verzekeren dat ze presteren op peak performance.
4

Aanpasbaar

Met de additionele opties op DotA 2 Boosts, biedt BuyBoost zijn klanten een uiterst aanpasbare boosting ervaring. Wij geloven dat elke speler verschillende vereisten heeft en met deze redenering biedt BB zijn klanten aan om hun DotA 2 MMR boost te configureren.