1. Selecteer boosting service
MMR Boosting
Win Boosting
2. Kies jouw gewenste opties
3. Extra opties
Jouw bestelling
US$ 123,4
Boost Coin
12.190
Voordeel over anderen

Gegarandeerde Veiligheid

Chat met Booster

Bestel Tracking & Plannen

24/7 Live Support

Toepassen
Boost nu
What placing is considered a win?
In Hearthstone Battlegrounds a placing of 1st between 4th is considered a win, while a lower result is a loss.
What happens if the booster loses a game?
Losing a game during a win boost means, that the booster will have to play extra games. For example, if you buy 5 wins and the booster loses 2 games, he will have 7 wins and 2 defeats overall by the time he has boosting on your account.
Read reviews
Powered by and
10 Jaar Van Expertise
De ervaring die wij verzamelend hebben over een span van tien jaar werking verbetert ons in alle aspecten van onze boost services.
24/7 Beschikbaarheid
Onze team van experts blijven beschikbaar. Wij voorzien een top-notch ervaring, wij stellen de beste boosters ter wereld aan.
Professionele Boosters
Wij huren de top spelers van elke game. Wij screenen al onze werknemers, om de meest professionele performance & attitude te voorzien.
Premium Support
BuyBoosting's help centrum bevat 24/7 live chat support en telefonische assistentie, zij helpen met alle bestelling gerelateerde vragen en problemen.
Beveiligde Privé Data
Wij gebruiken VPN-bescherming om de veiligheid van jouw bestelling te maximaliseren en 256 bit SSL-codering om de beveiliging van klantgegevens te verbeteren.
Restitutiebeleid
Onze restitutiebeleid voorziet van flexibiliteit en comfort. Je komt in aanmerking tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling gebaseerd op bestelling vooruitgang.
Hulp Nodig?
Dit formulier is om contact op te nemen met ons professioneel team, indien u een onmiddellijk antwoord of begeleiding wenst, open dan onze live chat.
Socialiseer met BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of Hearthstone boosting
Standing out from the competition when it comes to Hearthstone Boosting
1

Ultieme Hearthstone Boost Ervaring

BuyBoosting biedt de meest professionele boosting services voor HearthStone. Van het klanten support management tot het expert HS booster team, ons bedrijf biedt het ultieme boosting platform voor het spel.
2

Gegarandeerde Account Veiligheid & Privacy

Je Hearthstone account is bij ons in veilige handen. BuyBoosting heeft een zeer vertrouwd en grondig geselecteerd team van Hearthstone boosters in dienst, die standaard VPN IP bescherming gebruiken om maximale account veiligheid te garanderen.
3

Professionele Hearthstone Boosters

Ons bedrijf maakt gebruik van de best presterende en zeer professionele Hearthstone Boosters. Door een deck te hebben dat in staat is om de legend rank te bereiken, zorgen onze boosters voor hoge win-rates terwijl ze snelle resultaten leveren.
4

Chat Met Jouw Booster

Het platform van BuyBoosting maakt van het boosting proces een vlotte en aangename ervaring. Om de communicatie en het plannen van de bestelling moeiteloos te laten verlopen, biedt BuyBoosting een privé live chat met de booster bij elke aankoop.