1. Selecteer boosting service
2. Kies jouw gewenste opties
current rank
3. Selecteer jouw server
4. Extra opties
Jouw bestelling
US$ 19,1
Boost Coin
1.890
Voordeel over anderen

Gegarandeerde Veiligheid

Chat met Booster

Bestel Tracking & Plannen

24/7 Live Support

Toepassen
Boost nu
We guarantee 9/10 wins in your Bronze IV solo placements
If the booster loses more than 1 games you will receive 2 extra wins for each additional loss. If the booster goes two division up after placement games, your boost will be counted as completed.
Read reviews
Powered by and
10 Jaar Van Expertise
De ervaring die wij verzamelend hebben over een span van tien jaar werking verbetert ons in alle aspecten van onze boost services.
24/7 Beschikbaarheid
Onze team van experts blijven beschikbaar. Wij voorzien een top-notch ervaring, wij stellen de beste boosters ter wereld aan.
Professionele Boosters
Wij huren de top spelers van elke game. Wij screenen al onze werknemers, om de meest professionele performance & attitude te voorzien.
Premium Support
BuyBoosting's help centrum bevat 24/7 live chat support en telefonische assistentie, zij helpen met alle bestelling gerelateerde vragen en problemen.
Beveiligde Privé Data
Wij gebruiken VPN-bescherming om de veiligheid van jouw bestelling te maximaliseren en 256 bit SSL-codering om de beveiliging van klantgegevens te verbeteren.
Restitutiebeleid
Onze restitutiebeleid voorziet van flexibiliteit en comfort. Je komt in aanmerking tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling gebaseerd op bestelling vooruitgang.
Hulp Nodig?
Dit formulier is om contact op te nemen met ons professioneel team, indien u een onmiddellijk antwoord of begeleiding wenst, open dan onze live chat.
Socialiseer met BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of LOL boosting
Standing out from the competition when it comes to LOL Boosting
1

Premium LoL Boost Ervaring

BuyBoosting's LoL boost zijn gedifferentieerd als een premium service. Elk element van de LoL boosting services aangeboden door het bedrijf is ontworpen om de gebruikerservaring en de tevredenheid van de koper te verbeteren.
2

Een Kosten Efficiënte Oplossing

Hoewel BuyBoosting premium boosting services voor online games aanbiedt, blijft de aanpak kostenefficiënt. Door een reeks extra maatregelen te nemen om de kosten van LoL-boosting te verlagen, kan het bedrijf een topservice bieden tegen de laagste prijzen.
3

Challenger LoL Boosting Team

BuyBoosting heeft de meest professionele challenger LoL boosters in dienst. Het hebben van de beste werkkrachten is belangrijk als het gaat om efficiënt boosten in League of Legends met een hoge win rate.
4

Klaar Om Te Starten

Het challenger LoL boost team is klaar om te beginnen met het boosten van elke nieuwe bestelling die binnen komt bij BuyBoosting. Het mechanisme van de LoL boosting service is ontworpen om een onmiddellijke start en de snelste resultaten te bieden voor spelers die hoge rank in LoL willen bereiken.