1. Selecteer boosting service
2. Kies jouw gewenste opties
3. Selecteer jouw Details
4. Extra opties
Jouw bestelling
US$ 137,6
Boost Coin
13.590
Voordeel over anderen

Gegarandeerde Veiligheid

Chat met Booster

Bestel Tracking & Plannen

24/7 Live Support

Toepassen
Boost nu
Rank boosting in Dota 2
With rank boosting orders, the booster might finish his last win just a couple MMR below(depending on your MMR gain), where you selected. In these cases, the booster can consider your order finished, while the remaining couple of MMR points can be refunded to you.
Read reviews
Powered by and
10 Jaar Van Expertise
De ervaring die wij verzamelend hebben over een span van tien jaar werking verbetert ons in alle aspecten van onze boost services.
24/7 Beschikbaarheid
Onze team van experts blijven beschikbaar. Wij voorzien een top-notch ervaring, wij stellen de beste boosters ter wereld aan.
Professionele Boosters
Wij huren de top spelers van elke game. Wij screenen al onze werknemers, om de meest professionele performance & attitude te voorzien.
Premium Support
BuyBoosting's help centrum bevat 24/7 live chat support en telefonische assistentie, zij helpen met alle bestelling gerelateerde vragen en problemen.
Beveiligde Privé Data
Wij gebruiken VPN-bescherming om de veiligheid van jouw bestelling te maximaliseren en 256 bit SSL-codering om de beveiliging van klantgegevens te verbeteren.
Restitutiebeleid
Onze restitutiebeleid voorziet van flexibiliteit en comfort. Je komt in aanmerking tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling gebaseerd op bestelling vooruitgang.
Hulp Nodig?
Dit formulier is om contact op te nemen met ons professioneel team, indien u een onmiddellijk antwoord of begeleiding wenst, open dan onze live chat.
Socialiseer met BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of Dota 2 boosting
Standing out from the competition when it comes to Dota 2 Boosting
1

Veilige & Privé VPN gebruik

Voor BuyBoosting, komt veiligheid en privacy eerst. DotA 2 boosters kunnen boosten op de gebruiker zijn account in offline mode om te verzekeren dat het boosting proces gedetecteerd gebeurd. Boosters mogen niet communiceren met de vriendenlijst in de game, en alle gebruiksinformatie wordt in volste vertrouwen behandeld.
2

Ervaring in DotA 2 Boosting

Boosters en klantenservice managers die werken bij BuyBoost hebben jaren gewerkt bij de DotA 2 industrie. BB gelooft dat de level van ervaring dramatisch effect heeft op de kwaliteit van het boostings proces, en voor deze reden, alleen Dota 2 Boosters aanwerft met voorgaande boosting ervaring.
3

Top DotA 2 Boosters

BuyBoosting werft de top spelers van DotA 2 aan. Om te voorzien dat de service van premium kwaliteit is, huren we de beste spelers en controleren we geregeld hun statistieken om te verzekeren dat ze presteren op peak performance.
4

Aanpasbaar

Met de additionele opties op DotA 2 Boosts, biedt BuyBoost zijn klanten een uiterst aanpasbare boosting ervaring. Wij geloven dat elke speler verschillende vereisten heeft en met deze redenering biedt BB zijn klanten aan om hun DotA 2 MMR boost te configureren.

Over Dota 2 MMR boosting

MMR premium boosting in Dota 2 door BuyBoosting is de beste optie voor Dota 2 spelers die op zoek zijn om hun MMR in het spel te verhogen. BuyBoosting heeft jaren van expertise in de video game boosting industrie en heeft top kwaliteit boosters in dienst die Dota 2 spelen op de hoogste niveaus van het spel. De eerste stap om deel te nemen aan de boost ervaring is om te kiezen uit het volledige aanbod van diensten voor Dota 2. De speler kan ofwel kiezen om zijn account te voorzien voor het boosting proces of beslissen om met een booster te spelen om het gewenste niveau van MMR te bereiken. Deze diensten zijn verder aan te passen met opties, zoals prioriteit levering, of specifieke kampioenen. Na het afronden en betalen van de bestelling, verschijnt deze direct op ons platform. Het volgen van de bestelling is mogelijk door in te loggen in het ledengebied van BuyBoosting, aangezien de bestelling zal verschijnen op de BB-account van de klant.
Expand more

Moeiteloos & Vlekkeloos Premium DotA 2 MMR Boosting experience

BuyBoostin’s filosofie legt een grote nadruk op de boosting ervaring. Zoals het geval is bij elke service voorzien door de organisatie, is de klant prioriteit maken de enigste manier om de hoogst mogelijke tevredenheid onder de klanten te voorzien. BuyBoosting heeft een groot aantal maatregelen klaar staan om te voorzien van de hoogste level van Dota 2 MMR Boosting. De website zelf is gecreëerd in een zo’n professioneel mogelijke manier om ervoor te zorgen dat de vereisten van Dota 2 spelers die hun MMR willen verhogen na te leven. Navigeren door de site is gemakkelijk en vanzelfsprekend. De boosting ervaring voor DotA 2 door BuyBoosting stopt niet met het indienen van bestellingen. Bestellingen volgen en privé chat met de booster opties zijn toegevoegd aan het platform met als doel een premium Dota 2 MMR boosting aan te bieden dat ongeëvenaard is op de markt.
Expand more

Premium features voor DotA 2 Boosting

Sommige van de premium features die BuyBoosting aanbied voor Dota 2 MMR boosting, houdt een veilige en privé levering in gecombineerd met competitieve prijzen. Klant relatiebeheer valt ook onder deze categorie wanneer BuyBoosting’s klantenservice werknemers continue proberen de hoogste standaarden van klanttevredenheid te streven. Additionele premium features die voorzien door BuyBoosting, zoals chatten met de booster en verder specifieke bestelling opties dat de koper kan gebruiken tijdens het volgen van de DotA 2 boost progres. Als voor de kosten, de prijzen strategie voor DotA 2 boost services voorziet de organisatie om premium services te voorzien aan gereduceerde prijzen.
Expand more