Overwatch: een verhaalgids voor Reinhardt

Reinhardt Wilhelm jaagt al sinds zijn vroegste dagen in de Duitse strijdkrachten roem na. Een zelfbewuste ridder, hij hield de deugden van rechtvaardigheid, moed, moed en eer boven alles.

 

Tijdens zijn tijd in de strijdkrachten bewees Reinhardt dat hij een bekwame soldaat was, ontving hij talloze medailles en werd hij een gedecoreerde oorlogsheld.

 

Als gevolg van deze vaardigheid en reputatie verliet Reinhardt het Duitse leger om zich bij The Crusaders aan te sluiten.

 

De kruisvaarders waren een actieve militaire orde tijdens de algemene crisis. Ze vormden zich rond het ridderschap en deelden veel van dezelfde idealen die Reinhardt deed. Ze hielpen vaak het Duitse leger bij operaties en boden dekking voor het aanvallen van infanterie.

 

Reinhardt was gestationeerd in Eichenwalde en diende onder zijn mentor en leider van The Crusaders, Balderich von Adler.

 

Op een bepaald moment tijdens de oorlog werd Balderich gekozen om zich aan te sluiten bij de aanvalsmacht die uiteindelijk Overwatch werd.

 

Voordat hij zou vertrekken, bracht Balderich zijn laatste nacht door in het gezelschap van Reinhardt en zijn eenheid in Braueret Mittagskrug.

 

Reinhardt was tegen het vertrek van zijn mentor, omdat hij dacht dat het beter was om bij The Crusaders te blijven en de glorie die daarmee gepaard ging, in plaats van te verdwijnen in een geheime militaire organisatie.

 

Op dat moment werd Eichenwalde aangevallen door vijandelijke omnic-troepen.

 

Reinhardt wilde zichzelf graag bewijzen en sprong voorover in de strijd. Hij negeerde de bevelen om bij zijn eenheid te blijven, in plaats daarvan rende hij vooruit en vernietigde hij alle omnics die hem in de weg stonden.

 

Balderich haalde hem in en beval hem terug in de rij te gaan staan. Reinhardt was opnieuw ongehoorzaam en stond erop dat de anderen hem gewoon zouden vertragen.

 

Zonder medeweten van beiden, kwam hun eenheid onder extreem zwaar vuur te liggen nadat de twee vooruit renden.

 

Reinhardt zette zijn vernietigingscampagne voort, en toen hij een OR14-eenheid tegenkwam, besloot hij er frontaal op uit te trekken.

 

Dit bleek een vergissing te zijn, aangezien de omnic met zijn hitteblad naar Reinhardt zwaaide en daarbij zijn linkeroog sneed.

 

Nadat hij de eenheid had bevolen zich terug te trekken, rende Balderich naar voren om te proberen zijn nu hulpeloze leerling te redden.

 

Hij slaagde erin de OR14 neer te halen, maar liep daarbij dodelijke verwondingen op. Nadat ze de strijd hadden verloren, vielen het paar en de resterende Duitse troepen terug naar Eichenwalde Castle.

 

Na zijn terugkeer naar het kasteel beval Balderich Reinhardt om de rest van de eenheid terug te begeleiden naar het verzamelpunt terwijl hij de lijn vasthield, waarbij hij aan Reinhardt de dodelijke aard van zijn verwondingen onthulde.

 

Verward probeerde Reinhardt met zijn mentor te redeneren, maar gaf uiteindelijk toe toen Balderich hem eraan herinnerde dat de rest van de eenheid hem nodig had als hun schild.

 

Voordat hij vertrok, pakte Balderich Reinhardts hand. Nadat hij de handdruk had verbroken, ontdekte Reinhardt dat de leider van The Crusader hem zijn Overwatch-medaille had gegeven, die diende om zijn lidmaatschap van de groep te bewijzen.

 

Reinhardt liet zijn hamer achter en keerde terug naar de rest van de troepen. Door zijn niet aflatende ijzeren wil duwden de Duitse troepen de omnics terug en hielden ze uiteindelijk lang genoeg stand voor de rest van de strijdkrachten om een ​​tegenaanval te lanceren.

 

Reinhardt was uiteindelijk de enige kruisvaarder die de aanval overleefde, en met een zwaar geweten werd hij opgenomen in het oorspronkelijke Overwatch-aanvalsteam.

 

More posts