Beste Dota2-teams aller tijden

Dota2 is al jaren een van de grootste competitieve games ter wereld, en het vertoont geen tekenen van vertraging. Teams die erin slagen om competities te winnen leveren een geweldige prestatie, dus het is behoorlijk indrukwekkend wanneer een eenheid erin slaagt om een plaats op de all-time lijst te bereiken.

We hebben eerder aandacht besteed aan belangrijke roosterwijzigingen van populaire Dota 2-teams. Als je niet up-to-date bent, raden we je aan om dat artikel eerst te lezen!

Vandaag gaan we kijken naar enkele van die teams die dominantie hebben getoond, zozeer zelfs dat ze gerangschikt zijn onder de all-time grootheden.

De basis voor de rangschikking

De sterkte van de spelers is ook een belangrijke factor, je kan hier meer lezen over onze rangschikking van beste spelers. De basis voor de rangschikking van de teamsterkte is vrij eenvoudig, er wordt rekening gehouden met het gecombineerde totaal van hoe lang elk team op de eerste plaats bleef staan. Hoewel je ook nog andere metrieken zult zien, waaronder de langste reeks op nummer één en de laatste keer dat ze de eer hadden, is het de eerste metriek die bepaalt waar ze vallen.

1. Team Geheim

Team Secret had hier verwacht te staan, want op het moment van schrijven stond het al 472 dagen op nummer één. Wat nog indrukwekkender is, is dat de langste periode dat het team aan de top staat, langer is dan alle andere teams op deze lijst bij elkaar, namelijk 288 dagen.

De laatste nummer één positie van Team Secret was in december 2020.

2. PSG.LGD

PSG.LGD is toevallig het hoogst gerankte team op het moment van schrijven. Hun gecombineerde regen aan de top is een totaal van 189 dagen, met een langste streak van 126 dagen. Natuurlijk, gezien het feit dat het team nu duidelijk in topvorm is, om te zeggen of het Team Secret kan inhalen tijdens zijn huidige reeks?

3. Virtus.pro

De tweede runner-ups hier hebben een gecombineerde nummer één positie van 142 dagen, met een langste reeks van 91 dagen. De laatste keer aan de top was in april 2021.

4. Team Geest

Team Spirit stond de hele tijd aan de top tijdens één enkele regeerperiode, wat betekent dat de gecombineerde tijd en de langste reeks op de eerste plaats beide op 105 dagen staan. Dit eindigde in februari 2022, wat toevallig zeer recent is.

5. Vici Gaming

Vici Gaming heeft 103 dagen gecombineerd op nummer één gestaan, waarbij de langste streak 70 dagen was. Het stond voor het laatst aan de top in maart 2020, wat al een hele tijd geleden is.

6. OG

OG staat op nummer zes met samen 91 dagen aan de top, waarvan 89 achter elkaar. November 2019 was de laatste keer dat dit team bovenaan stond, wat de vroegste tijdsaanduiding in deze lijst is.

7. Invictus Gaming

Invictus gaming's gecombineerde en langste totalen staan op 68 dagen. De laatste keer dat dit team de eer had om nummer één te worden genoemd was in juni 2020.

8. TNC Roofdier

Bij TNC Predator staan de gecombineerde en langste streak beide op 28 dagen, met als hoogtepunt december 2019.

9. Team Aster

Team Aster is misschien wel een van de hongerigste teams die er zijn, maar het had zijn tijd om te schitteren zo kort geleden. Zijn gecombineerde totaal van 25 dagen en langste streak kwam tot een einde in april 2022.

10. Team Liquid

De laatste deelnemer op de lijst is Team Liquid met een gecombineerd totaal van 23 dagen op de eerste plaats, met een langste streak van 21 dagen. De laatste keer aan de top was in januari 2021.

Laatste opmerkingen

Alle teams hier hebben een fenomenale prestatie geleverd om als nummer één te worden bestempeld in zo'n populair en zeer betwist spel. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze lijst er in de toekomst uit zal zien. Als je je geluk wilt beproeven in een meer competitieve omgeving, is Battle-Cup boosting een goede plaats om te beginnen.

More posts
12 maart 2022

Wat is DOTA?

. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege de prachtige graphics, personages en game-exploratie. Wat is een M.O.B.A.? Als je Dota gaat s...
Read more