Overwatch 2 Seizoen 9 Patchnotities uitgelekt: Grote veranderingen en updates

Overwatch 2 pro-Rupal heeft de Season 9 patch notes gelekt via een stream, waarin belangrijke veranderingen in het spel worden onthuld. Het nieuwe seizoen zal ingrijpende updates met zich meebrengen die de meta van de game zullen veranderen. De belangrijkste hoogtepunten uit de gelekte patch notes zijn onder andere:

  1. Grotere projectielen wereldwijd: De meeste schadeveroorzakende projectielen zijn groter geworden, waardoor helden hun doelwitten makkelijker kunnen raken. Dit omvat een reeks aanpassingen voor hitscanwapens en projectielwapens met reistijd.

  2. Update gezondheidspool: De totale gezondheidspool van helden, inclusief gezondheid, pantser en schilden, is verhoogd met ongeveer 15% tot 20%.

  3. Ultimate Charge Update: Alle ultimate kosten van helden zijn met 10% verhoogd.

  4. Tanks: Belangrijke veranderingen aan tanks zoals D.Va, Doomfist, Junker Queen, Mauga, Orisa, Ramattra, Reinhardt, Roadhog, Sigma, Winston, Wrecking Ball en Zarya. Deze veranderingen omvatten aanpassingen in health, armor, abilities en damage output.

  5. Schade-rol Passief gewijzigd: De herlaad-snelheidsbonus bij eliminaties is verwijderd en er is een nieuwe passief geïntroduceerd die ontvangen heling 2 seconden lang met 20% vermindert nadat je schade hebt toegebracht.

  6. Ondersteunende rol passief gewijzigd: De regeneratieve passief vermindert nu de vertraging voordat regeneratie begint met de helft (2,5 seconden).

  7. Individuele heldenveranderingen: Uitgebreide veranderingen aan individuele helden in alle rollen, inclusief aanpassingen in gezondheid, vaardigheden en schade.

Vragen die tot nadenken stemmen:

  1. Invloed op gameplay: Hoe zullen de grotere projectielen en health pools de algehele gameplay en balans in Overwatch 2 beïnvloeden?
  2. Meta-veranderingen: Welke verschuivingen kunnen spelers verwachten in de meta van de game en hoe beïnvloedt dit de teamsamenstellingen en strategieën?
  3. Reactie van de community: Hoe zou de Overwatch 2-community reageren op deze ingrijpende veranderingen en welke invloed zou dit kunnen hebben op de competitieve scène van de game?

De uitgelekte patch notes voor Overwatch 2 Seizoen 9 suggereren een significante herziening van de spelmechanieken en heldenbalans. Deze veranderingen zullen waarschijnlijk voor een nieuwe dynamiek in de gameplay zorgen en spelers nieuwe uitdagingen en mogelijkheden bieden om te verkennen.

More posts