Wat kunnen we verwachten van de vitaliteit Superteam in LEC?

De vitaliteit Superteam is een prominente figuur in de competitie van legendes Europees toernooi, en rechtmatig. Als je meer wilt weten over wat we van het team in de LEC kunnen verwachten (League of Legends Europes Championships), blijf lezen om meer te leren.

Vitaliteit had vorig jaar een moeilijk jaar, maar sindsdien Dan heeft het een team gemaakt dat niet overeenkomt met de spelersconsistentie.

Laten we beginnen met een beetje dieper in het team en ontdek hoe hun huidige selectie is gekomen. Zonder verder Ado, laat ons dit stuk beginnen.

De nieuwe vitaliteit Superteam

De Summer Split PlayOffs resulteerden in een gespannen eliminatie-serie Tijdens de 2021 League of Legends European Championship. Vitaliteit duwde fnatic naar het vijfde spel met hun LEC-play-offs woont op de lijn.

Helaas, vanwege hun scrappy playstyle, was vitaliteit Doe vroeg op hun achterste voet door fnatic. Het off-seizoen begon vroeg voor vitaliteit toen ze slechts zesde plaats kregen.

Dat was toen ze wisten dat verandering dreigend was, En tegen december 2021 vond het team hun kampioenen voor het komende seizoen binnen slechts vier maanden.

Sommige van de grootste spelers in Europa zijn onlangs toegevoegd aan de Vitality Superteam, die de LEC's nieuwe "Superteam" door de Gemeenschap werd genoemd.

Vitaliteit Superteam-doelen voor 2022

Het doel van vitaliteit is het creëren van een titel-mededinger in elk spel. League of Legends is meer over overtuigende bewezen winnaars dan het team. Het gaat erom om spelers te laten zien dat ze zich bij een goede organisatie aansluiten die geschikt is om hun nieuwe digitale huis te zijn.

Vanwege de slechte resultaten van vitaliteit in de laatste Twee jaar, het is moeilijk voor hen om hun reputatie te bewijzen. De meeste League of Legends-spelers volgt geen spellen tenzij Top-teams spelen.

Soms moet u meer betalen om deze snelkoppelingen te maken Als je geen goede resultaten hebt en zich niet op een aantrekkelijke plek bevindt, zei de kapitein van het team.

Met het nieuwe team op zijn plaats om de esport-wereld over te nemen en duwen voor overwinningen in een uitgebreid assortiment games.

Omgaan met de twijfelaars en kritiek

Mensen hebben de nieuwe signeersels een swing voorgelegd de hekken, maar de ambitie van vitaliteit is niet verborgen. De Franse organisatie beschrijft zijn team als kenmerken van de beste EU-spelers en de meest uitgebreide LEC-rooster die de wereld ooit heeft gezien.

Vitaliteit heeft een paar blueback meegemaakt, met mensen die zeiden hebben overgedragen een onbewezen team. De meeste critici wijzen op het underwhelming-jaar dat Alpari en Perkz in Noord-Amerika hadden.

Het team zegt dat ze veel ambitie verkiezen in plaats van Handelend dat ze hier niet zijn om te winnen. Neo, een professionele competitie van Legends Team Player, beweert dat hij geen hypocriet wil zijn en verkondigt dat hij hier is om te winnen.

Ervaring spelen met topspelers met behulp van onze DUOQUEUE SERVICES ! < / Span>

More posts