Wat we weten over Arcane Seizoen Twee

Iedereen wil terug naar Zaun en Piltover wanneer Arcane seizoen twee uitkomt. Hoewel je het misschien nu al wilt kijken, zijn er een paar dingen die je moet weten over de releasedatum van de serie. Dit artikel beschrijft het allemaal in detail.

Het Verhaal

Wat mensen weten over het tweede seizoen van deze fantastische serie komt vooral van waar seizoen één ophield. Helaas is er geen informatie over het plot van seizoen twee, dus alles wat je zou kunnen denken is waarschijnlijk te danken aan wat je weet van seizoen één.

De finale van seizoen één van Arcane liet iedereen op een cliffhanger achter toen Jinx een raket afvuurde op de Raad, waardoor iedereen daarbinnen in gevaar kwam. Iedereen kan sterven of gewond raken als gevolg van Jinx's acties als ze op rooftocht gaat omdat ze het gevoel heeft dat iedereen haar verraden heeft.

Hoewel niemand weet wat er in seizoen twee gebeurt, speculeren fans dat het misschien nieuwe League of Legends personages bevat, met name Orianna en Warwick.

Release datum speculatie

Er is goed nieuws en slecht nieuws wat betreft de releasedatum van seizoen twee van Arcane. Aan de ene kant waren fans doodsbang omdat seizoen één er zes jaar over deed om uit te komen.

U kunt opgelucht ademhalen - Nicolo Laurent, de CEO van Riot Games, postte een tweet waarin hij zei dat seizoen twee veel korter zou duren dan dat.

Laurent zei echter ook dat het niet in 2022 zou uitkomen, ook al begon de productie in november 2021. Daarom lijkt het erop dat fans moeten afwachten wat de CEO en andere vertegenwoordigers van Riot Games zeggen over de releasedatum.

Speculatie over de cast

Zoals eerder vermeld, is er niet veel informatie over wie de cast zal zijn voor seizoen twee. Mensen geloven echter dat de meeste acteurs van seizoen één erin zullen zitten, behalve die van Silco, die misschien in flashbacks zal verschijnen.

Aangezien er nog steeds geen geruchten zijn over de cast van seizoen twee, willen fans zich misschien herinneren wie de stemmen hebben ingesproken van de personages uit seizoen één. Hier zijn de acteurs met de stemmen waar je van houdt:

  • Vi - Hailee Steinfield
  • Jinx - Ella Purnell
  • Caitlyn - Katie Leung
  • Jayce - Kevin Alejandro
  • Viktor - Harry Lloyd
  • Ekko - Reed Shannon
  • Vanker - J.B. Blank
  • Heimerdinger - Mick Wingert
  • Mel Medarda - Toks Olagundoye

De video

Netflix bracht een korte video uit om fans te laten weten dat Riot Games aan seizoen twee werkte. Het is een clip met Jinx's, Vi's en Caitlyn's stemmen.

Conclusie

Er is niet veel informatie voor Arcane seizoen twee, tot grote ontsteltenis van de fans. Desondanks moet je niet wanhopen - er zullen snel genoeg meer geruchten en video's komen.

Je moet in gedachten houden dat Riot Games lange tijd aan Arcane seizoen één heeft gewerkt. Daarom wil het team achter de serie er waarschijnlijk voor zorgen dat seizoen één net zo goed wordt als het eerste.

Wat je weet over Arcane seizoen twee is genoeg om te voorspellen dat het wel eens immens goed zou kunnen worden. Wees geduldig en terwijl je wacht, waarom kijk je seizoen één niet opnieuw? Geniet van het zien van je favoriete LoL karakters en de prachtige animatie van deze serie!

More posts