Wie is de beste Fortnite speler?

Mensen praten vaak veel over Fortnite en de beste spelers, vooral omdat ze’vaak erg jong zijn. Dit artikel richt zich op de elite gamers – degenen die toernooien en prijzen winnen. Lees verder om te weten te komen wat je over hen wilt weten!

 

Wie is de beste van de wereld?

 

Het kiezen van slechts één speler is een enorme uitdaging, vooral omdat de topspelers vaak tegenover elkaar staan. In plaats daarvan zijn er manieren om de beste te bepalen – je moet verdiensten, ranking punten, en populariteit bepalen. Kijk eens naar de verschillende categorieën en de beste Fortnite-spelers:

 

De beste speler volgens verdiensten

 

In termen van toernooi prijzengeld, is de beste speler Bugha, die het 2019 World Cup evenement won en maar liefst $3 miljoen verdiende. 

 

Maar als het op verdienen in eSports aankomt, hebben andere gamers ook veel geld gewonnen. De spelers die net na Bugha komen zijn de volgende:

 

  • David ‘Aqua’ Wang, met bijna $2 miljoen
  • Harrison ‘Psalm’ Chang, met $1,82 miljoen
  • Emil ‘Nyhrox’ Pedersen, met $1,53 miljoen
  • Shane ‘EpikWhale’ Cotton, met $1,49 miljoen
  • Jaden ‘Wolfiez’ Ashman, met $1,33 miljoen

 

Rangschikkende punten

 

Hoewel verdiensten een goede manier zijn om te bepalen of een speler de beste is of niet, zijn anderen van mening dat punten op de ranglijst belangrijker zijn. 

 

Dankzij de lay-out van Fortnite Gamepedia kunnen mensen zien welke gamers’ punten hebben behaald in bepaalde evenementen. Je kunt echter ook zien hoeveel punten ze in hun hele carrière hebben behaald, wat je kan helpen om te bepalen wie de beste gamer is.

 

Wanneer het aankomt op lifetime ranking points, is de beste Fortnite gamer Benjyfishy met 148.875 punten. De andere fantastische spelers die opvallen zijn de volgende:

 

  • EpikWhale met 144.700
  • Worthy met 144,515
  • Jynx met 136.810
  • Mitr0 met 134,650
  • Mongraal met 127,440

 

Wie is op dit moment de beste?

 

Veel mensen zijn in debat om te bepalen wie’s de beste Fortnite-speler is op dit moment. Over het algemeen hoeven de besten van voorgaande jaren niet per se op te vallen dit jaar, en dit is waarom het onderzoeken van de spelers’ populariteit essentieel is. Hier zijn de topspelers waarvan mensen denken dat ze de beste zijn:

 

Arkhram

 

Diego ‘Arkham’ Palma is een van de beste actieve Fortnite-spelers geworden. Hij zit sinds 2019 in het 100 Thieves-team, dat immens beroemd is vanwege het spel op topniveau.

 

Zelfs al is hij enorm getalenteerd, sommige mensen hebben gebreken ontdekt in Arkhram’s games. Daarom zullen de leden van de gaminggemeenschap moeten afwachten of Diego de rest van het jaar bovenaan de hitlijsten blijft staan.

 

Rehx

 

Rehx heeft aan populariteit gewonnen doordat hij bij meerdere FNCS als eerste is geëindigd. Hij doet mee aan zowel de NA West als de NA East Cash Cups, hij is een regular en hij maakt ook deel uit van 100 Thieves.

 

EpikWhale

 

Na de Fortnite World Cup heeft EpikWhale veel bekendheid gekregen. Hij speelt soms met 100 Dieven, maar hij speelt ook met Reef en maakt deel uit van NRG.

 

Shane Cotton, ook bekend als EpikWhale, heeft de Grand Royale gewonnen en men denkt dat hij dit jaar wel eens iedereen zou kunnen verrassen.

 

Om af te ronden

 

Er zijn talloze top Fortnite-spelers en om de beste te kiezen, moet je een specifieke categorie kiezen. Nu je de topspelers kent, wie denk je dat het spel zal domineren? Kies je favoriet!

 

Gerelateerde onderwerpen

Heeft u interesse om eindelijk top plaatsing te krijgen bij de Cash cups?

U kunt nu snel upgrade uw Fortnite spel met coaching services.

Als je alleen op zoek bent naar snel en efficiënt je account omhoog laten levelen.

More posts